Art i gastronomia s'uniran dissabte a Penelles en un maridatge atípic organitzat per 'Red Flavors' amb la col·laboració de l'ajuntament. La iniciativa vol donar a conèixer la qualitat de l'art i de la gastronomia de les terres de Ponent

Per Ràdio Balaguer
672 visites
4Beb00Abdba31343509258F7Ec0A83C1A2Cartellpenelles
El proper dissabte, 28 de juliol, se celebrarà a Penelles una activitat gastronòmica que pretén unir art i gastronomia, concretament, l'art urbà característic d'aquest poble amb menjars i beures típics de la zona.  Es tracta d'un maridatge atípic, organitzat per 'Red Flavors' amb la col•laboració de l'ajuntament, que neix de la voluntat de donar a conèixer la qualitat de l'art i de la gastronomia de les terres de Lleida i com a complement també de les diferents activitats que s'organitzen cada cap de setmana a Penelles aprofitant, segons explica l'alcalde Eloi Bergós, la visita de moltes persones que tant dissabte com diumenge s'apropen a aquesta localitat per veure els més de 80 murals que hi ha actualment.
 
Àudio. 
 
En total, participaran en aquest maridatge atípic 15 productors de diferents sectors, vi, cervesa, formatge, carn, olis i pa i coca, entre altres. Cada productor triarà un mural dels 80 que hi ha a la vila actualment i amb el qual se senti identificat i estigui relacionat amb el seu producte gastronòmic. Seran els propis productors els encarregats d'explicar als assistents perquè han triat aquell mural en concret.
 
Àudio. 
 
Tots els participants al maridatge podran degustar els diferents productes mirant el mural en qüestió. Els tiquets es podran adquirir al preu d'un euro. El maridatge es farà de les 8 de la tarda a  les 10 de la nit. La jornada acabarà amb musica en directe davant del punt d'informació Gargar, amb servei de barra. 
 
Àudio. 
 
Segons el mateix alcalde, aquest  maridatge és una prova pilot que s'inicia amb la intenció de fer un altra activitat d'aquestes característiques de cara a la tardor. De fet, la intenció de l'ajuntament és fer dos maridatges atípics a l'any, un a l'estiu, de cara al vespre, i un altre quan  no faci tant calor, que podria allargar-se durant tot el dia i que comptaria amb la presència de més productors.
 

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar