Dijous 23 de Febrer
del 2017
Són les: 06:06


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google Plus

Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies comarcals

16-02-2017

Més d'un miler de persones contracten algun dels 35 paquets turístics estructurats a les comarques de la plana de Lleida.

Més d’un miler de persones han contractat en els darrers dos anys algun dels 35 paquets turístics estructurats que s’han creat a les comarques de la plana de Lleida a partir de les jornades de microconsultoria promogudes pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme i els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha reunit aquest dimecres els tècnics de les oficines comarcals de turisme que han participat en la creació d’aquests paquets turístics per tal de fer balanç dels dos primers anys de la posada en marxa d’aquesta iniciativa destinada a dinamitzar la zona de la plana de Lleida. Entre els paquets turístics més demandats destaquen els relacionats amb experiències astronòmiques a l’entorn del Montsec, el congost de Mont-rebei i les propostes vinculades amb la Ruta del vi de Lleida.
Altres notícies comarcals

»Més de cent municipis de Lleida exigeixen per contracte rebre la llum d'energies renovables. D'altra banda, Ivars de Noguera renova l'enllumenat per protegir el cel del Montsec.

»Inspeccionen les preses d'Oliana i Rialb pels terratrèmols de Noves de Segre.

»La baixa producció i la demanda d'Itàlia disparen el preu de l'oli d'oliva.

»La FCAC reclama 'dotació pressupostària i recursos' per evitar la introducció de la ‘Xylella fastidiosa’ a Catalunya. La malaltia afecta més de 200 espècies de plantes com ara les oliveres i els ametllers.

»Prop de 200 pergamins d'Os de Balaguer ingressen a l'Arxiu Comarcal de la Noguera.

»El Monestir de les Avellanes acull demà la XVI Jornada tècnica de l'Oví i el Cabrum. Es tractarà la venda de proximitat com a estratègia de viabilitat econòmica del sector.

»La Generalitat i els municipis catalans establiran compromisos per millorar la gestió dels residus.

»JARC-COAG demana a Interior mesures per reduir els robatoris a les explotacions agràries.

»Les exportacions lleidatanes tanquen el 2016 amb un nou rècord de 1.949 MEUR, un 4,8% més que l'any anterior.

»La Unitat de Mama de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida esdevé la primera de l'estat espanyol en aconseguir la certificació com a unitat d'excel·lència.

»La trail Vall d'Àger, que el 26 de març inaugurarà oficialment les trail running sèries, obre inscripcions.

»L'Associació d'Iniciatives Rurals defensa el programa Leader amb una moció 'Per un desenvolupament rural sostenible, integral i integrador'.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)