Dijous 23 de Febrer
del 2017
Són les: 06:28


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google Plus

Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies comarcals

17-02-2017

L'Ajuntament de Bellcaire d'Urgell col·loca pilones en alguns trams de vorera de l'avinguda 11 de setembre per preservar la seguretat dels vianants.

Instal·lació de les pilones. - Foto: Ajuntament de Bellcaire

L'Ajuntament de Bellcaire d'Urgell ha estat col·locant durant aquesta setmana pilones en alguns trams de vorera de l’avinguda 11 de setembre, que correspon al tram urbà de la carretera c-53 al seu pas per aquesta població.

Concretament les pilones s’han ubicat a les voreres de la farmàcia, la cooperativa i als diferents bars d’aquest carrer, amb la intenció que no hi puguin aparcar cotxes damunt.

Es tracta de punts amb afluència puntual de clients que de vegades deixen mal estacionat el vehicle davant mateix de l’establiment, dificultant el pas de vianants, i és per aquest motiu que des de l’ajuntament s’ha pres aquesta mesura. Amb ella s’espera facilitar sobretot la seguretat i pas del veïns amb cadira de rodes i amb cotxes infantils. 
Altres notícies comarcals

»Més de cent municipis de Lleida exigeixen per contracte rebre la llum d'energies renovables. D'altra banda, Ivars de Noguera renova l'enllumenat per protegir el cel del Montsec.

»Inspeccionen les preses d'Oliana i Rialb pels terratrèmols de Noves de Segre.

»La baixa producció i la demanda d'Itàlia disparen el preu de l'oli d'oliva.

»La FCAC reclama 'dotació pressupostària i recursos' per evitar la introducció de la ‘Xylella fastidiosa’ a Catalunya. La malaltia afecta més de 200 espècies de plantes com ara les oliveres i els ametllers.

»Prop de 200 pergamins d'Os de Balaguer ingressen a l'Arxiu Comarcal de la Noguera.

»El Monestir de les Avellanes acull demà la XVI Jornada tècnica de l'Oví i el Cabrum. Es tractarà la venda de proximitat com a estratègia de viabilitat econòmica del sector.

»La Generalitat i els municipis catalans establiran compromisos per millorar la gestió dels residus.

»JARC-COAG demana a Interior mesures per reduir els robatoris a les explotacions agràries.

»Les exportacions lleidatanes tanquen el 2016 amb un nou rècord de 1.949 MEUR, un 4,8% més que l'any anterior.

»La Unitat de Mama de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida esdevé la primera de l'estat espanyol en aconseguir la certificació com a unitat d'excel·lència.

»La trail Vall d'Àger, que el 26 de març inaugurarà oficialment les trail running sèries, obre inscripcions.

»L'Associació d'Iniciatives Rurals defensa el programa Leader amb una moció 'Per un desenvolupament rural sostenible, integral i integrador'.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)