Web en reformes

Dilluns 23 d'Abril
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

05-12-2017

El Servei d'Atenciˇ a la Immigraciˇ i la Diversitat del Consell Comarcal de La Noguera promou cursos d'alfabetitzaciˇ a persones immigrades.

Curs d'alfabetitzaciˇ

Des del Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat (SAID), de l’Àrea de Serveis Socials, del Consell Comarcal de la Noguera, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, s'ofereix el programa «Lletres per a tothom» adreçat a persones adultes que no disposen de les eines de lectoescriptura mínimes.

L’objectiu principal del programa és que l’alumnat adquireixi i/o reforci els coneixements sobre la llengua catalana i sobre l’entorn, d’acord amb les seves necessitats i inquietuds.

Els cursos es van iniciar a principi d’any i acabaran a mitjans de l’any vinent i s’han implementat a 7 municipis de la comarca: Balaguer, Ponts, Artesa de Segre, Menàrguens, Térmens, Albesa i Bellcaire d'Urgell. La durada és de 65 hores repartides en 45 hores de llengua catalana i 20 hores en coneixements de l’entorn. Els grups són reduïts per tal d’atendre l’heterogeneïtat de les persones participants amb horaris adaptats a les seves possibilitats.

El programa s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració dels ajuntaments adherits, que han facilitat els espais i els recursos necessaris.


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt