Web en reformes

Dilluns 23 d'Abril
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

13-12-2017

La biblioteca Margarida de Montferrat acull demÓ la xerrada 'Fill/a, vull jugar amb tu!'.

Cartell de l'activitat

La biblioteca Margarida de Montferrat acollirà demà dijous la xerrada “Fill/a, vull jugar amb tu !”. 

Es tracta d’una conferència a càrrec de Fabra Formació, amb el ponent Francesc Pla Feliu: professor i tutor d’institut de llengua i literatura catalanes, actor i professor de teatre, formador i orientador en diversos temes formatius. 

Es tracta d’una activitat per donar orientacions als assistents sobre com buscar un espai compartit on el joc sigui una eina per poder gaudir en família, així com quin tipus de jocs són indicats per a cada edat. Es busca també oferir recursos per a una millor comunicació familiar, conèixer les necessitats i característiques de cada fill/a i saber identificar les dificultats més habituals que es troben en l’educació dels fills i saber afrontar-les. 

La xerrada s’emmarca en el projecte Educar & Família i s’ha programat en coordinació amb les AMPA de les llars d’infants municipals i els respectius centres, amb la intenció d’iniciar un cicle formatiu adreçat a famílies d’infants des de llar d’infants fins a Cicle Superior de Primària, per tal de donar-los eines en el dia a dia amb els infants. 

La xerrada tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre. 


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt