Web en reformes

Dilluns 23 d'Abril
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

13-12-2017

Balaguer acull demÓ la Trobada de Centres Escolars de la Noguera organitzada per l'Oficina Jove del Consell Comarcal.

Trobada d'escolars. - Arxiu

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat per demà la Trobada de Centres Escolars de la Noguera al Teatre Municipal de Balaguer, que començarà a les 9.00 h.

Hi assistiran l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de l’IES de Bellcaire, l’IES Almatà, l’IES Ciutat de Balaguer i l’Escola Vedruna. 

La trobada tindrà tres parts diferenciades. En la primera, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) explicarà als estudiants els diferents ajuts que hi ha per fer estudis superiors no obligatoris i quins tràmits cal fer per demanar-los. 

En la segona part, es farà la cloenda de la 5a edició del projecte ARRENCA, de formació en habilitats empresarials per a joves pre-universitaris. Tres joves universitaris que han desenvolupat la seva idea empresarial a la comarca de la Noguera explicaran la seva experiència a la universitat i també com van veure una oportunitat empresarial al nostre territori per desenvolupar la seva carrera professional.

Tot seguit empresaris de la Noguera que han participat en el projecte Arrenca els donaran consells per tirar endavant una empresa, i lliuraran els premis a les propostes de millora més ben valorades que els joves els van fer arribar després de visitar les seves empreses. 

La trobada finalitzarà amb el taller participatiu “Les tres claus per parlar en públic” a càrrec de Jordi Urgell, que ha impartit altres formacions a joves i empresaris en el marc del projecte Arrenca.


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt