Web en reformes

Dilluns 23 d'Abril
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

14-12-2017

L'Associaciˇ de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Lleida inaugura el seu nou local a Balaguer.

Inauguraciˇ.

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres Demències de Lleida (AFALL), disposa des d’ahir dimecres d’un nou local a la ciutat de Balaguer. Es tracta d’un ampli espai cedit gratuïtament per l’ajuntament de Balaguer mitjançant un conveni de col·laboració signat el passat 2 de novembre. Aquest nou local situat al carrer del Pont número 57 disposa de diferents sales que permetran a l’associació organitzar trobades de familiars i malalts d’Alzehimer de Balaguer i d’arreu de la comarca. 

Durant la inauguració, ahir a la tarda, l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, acompanyat per la presidenta de l’AFALL, Joana Espugues i altres autoritats locals i comarcals, va valorar molt positivament aquest nou espai de trobada que dóna, va dir, resposta a una mancança que tenia la ciutat. 

Per la seva banda, des de l’entitat AFALL feia temps que desitjaven poder comptar amb un local a Balaguer, un local que en la seva fase inicial obrirà mig dia i en el qual, sobretot, es faran tasques de suport i exercicis d’estimulació cognitiva. No es tracta, segons l’AFALL, d’un centre de dia sinó d’una anomenada “unitat de respir” tant per als malalts com per a les famílies. 

La presidenta de l’associació, Joana Espugues, es va mostrar esperançada que amb el temps aquest nou local serveixi per muntar una associació a Balaguer de Familiars de Malalts d’Alzheimer, igual que ja hi ha en altres ciutats i comarques de la província.


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt