Web en reformes

Dimarts 16 de Gener
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

14-12-2017

Més de trenta municipis de Lleida encara no han presentat els comptes del 2016 a la Sindicatura de Comptes o bé ho han fet de manera incompleta. Entre els que no els han presentat hi ha l'ajuntament de Balaguer, segons l'alcalde, per raons administratives

Ajuntament de Balaguer

Més de trenta municipis de Lleida encara no han presentat els comptes del 2016 a la Sindicatura de Comptes o bé ho han fet de manera incompleta.

Entre els que no ho han fet hi ha l’ajuntament de Balaguer per qüestions administratives segons ha apuntat l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal. La previsió, segons el mateix alcalde, és aprovar els comptes en el primer ple del 2018.

La llei de la Sindicatura de Comptes estableix que si els ens locals, sense causa justificada, incompleixen el deure de remetre els comptes, l’organisme ho ha de comunicar al departament competent en matèria d’administració local perquè s’adoptin mesures destinades a suspendre els ajuts a càrrec dels pressupostos de la Generalitat a què tingui dret l’ens en qüestió.

Segons el mateix alcalde, en cap cas el fet de no haver presentat els comptes està afectant en aquests moments els pagaments previstos de la Generalitat.

El termini per tramitar els comptes va expirar el 15 d’octubre passat i, segons dades de l’organisme fiscalitzador de la Generalitat, trenta localitats encara no els han retut, mentre que, pel que fa als consells, el de la Noguera tampoc encara no els ha entregat.

La seva presidenta, Concepció Cañadell, ha explicat que els passaran pel ple del pròxim dimecres dia 20 i que l’any passat els van aprovar aproximadament en les mateixes dates. 


Altres notícies comarcals

»Fundació Marguerida de Montferrato inaugura, el proper 19 de gener a las 8 de la tarda, l´exposició Quan bado res no pesa de Joan Fontcuberta. Quan bado res no pesa és el títol que adopta aquesta exposició de l’obra Gastropoda de Joan Fontcuberta a la Fun

»L'ajuntament de Balaguer convoca novament avui els comerciants a un cafè-tertúlia, una iniciativa per tal de fomentar la relació entre l'administració local i el teixit comercial de la ciutat.

»23 persones s'han inscrit al taller de Whatsapp i altres apps que tindrà lloc demà i divendres a la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer.

»Aquest matí han començat les obres del camí escolar dels Erals amb el moviment de terres del carrer Valentí Almirall.

»Balaguer celebra demà la Festivitat de Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs a la plaça del Mercadal.

»Demà dimarts començaran les obres del camí escolar dels Erals i dilluns que ve s’iniciaran les del carrer de la Botera, dues actuacions que contemplava el pressupost del 2017 i que compten amb una inversió de 64.000 euros i 147.000 euros, respectivament.

»A partir del proper dilluns dia 22 de gener, s’iniciaran els treballs d’urbanització del carrer de la Botera. Es faran diversos enderrocs, la nova pavimentació del carrer i la renovació de tots els serveis .

»DE L’INSTITUT DE “MERLÍ” AL PROSTÍBUL DE “PARADISE” AQUEST DIUMENGE 21 DE GENER AL TEATRE DE BALAGUER

»A finals de la setmana que ve començaran les obres del camí dels Erals, que han de permetre millorar la seguretat en aquesta zona del Secà de Balaguer.

»L´ajuntament de Balaguer encarregarà a una empresa externa un estudi sobre la plantilla del consistori per definir, posteriorment, la relació dels diferents llocs de treball.

»FGC millora el servei a la línia Lleida-La Pobla. Modificacions dels horaris, la introducció de més parades facultatives i un nou enclavament a Balaguer permetran millorar els temps de viatge i el confort dels usuaris.

»La grip fa augmentar una mitjana del 60 % les visites diàries al servei d´urgències del CAP de Balaguer. Els dies festius de Nadal s’han arribat a atendre 170 pacients quan l´habitual són entre 100 i 120.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt