Web en reformes

Dijous 20 de Setembre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

15-12-2017

La subdelegació del Govern espanyol insta l'ajuntament de Balaguer a tornar a penjar la bandera espanyola al balcó després de la denúncia de Ciutadans.

La subdelegació del Govern espanyol ha instat l’ajuntament de Balaguer a tornar a penjar la bandera espanyola al balcó després de la denúncia de Ciutadans. 

El requeriment va arribar fa uns quinze dies, segons ha explicat a Ràdio Balaguer l’alcalde Jordi Ignasi Vidal. 

La previsió és que el balcó torni a lluir la bandera espanyola més tard o més d’hora en funció dels terminis exigits per la subdelegació, una qüestió que per l’alcalde és totalment simbòlica i no li dóna cap importància. Dóna la coincidència també que des de fa uns dies al balcó de l’ajuntament no oneja cap bandera. 

La bandera espanyola no lluïa a l’ajuntament de Balaguer des del 27 d’octubre, dia en què es va proclamar la República al Parlament de Catalunya. També ho ha recordat el mateix alcalde. 

La bandera espanyola va ser retirada del balcó de l’ajuntament durant el mandat de Josep Maria Roigé, de CiU, i s’hi va tornar a col·locar, per imperatiu legal, com sentíem, durant el desembre del 2015 després que l’ajuntament rebés diversos requeriments judicials. 

 


Altres notícies comarcals

»Creu Roja La Noguera prepara les primeres Jornades d'Empresa que tindran lloc a Balaguer el 28 de setembre

» La propera setmana es posa en marxa a la Noguera una nova edició del programa 'Noves Oportunitats' a càrrec de l'Associació Reintegra. El programa està adreçat a joves d’entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen.

» El proper dimecres 26 de setembre tindrà lloc a la biblioteca una xerrada 'Introducció a I'opera Puritani de Vincenzo Bellini' a càrrec de Pol Avinyó. La xerrada està emmarcada en el projecte LiceuBIB

»El conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani, visitarà el proper diumenge la 18a la Fira d'entitats de Balaguer.

»La Fundacio Margarida de Montferrato inaugura el proper divendres dia 21 l'exposició de videoart, Movies, de l'artista Albert Bayona.

»El CRP de la Noguera acull una sessió informativa sobre el programa d'Innovació Educativa STEAMcat. La sessió s'adreça a equips directius i professorat de ciències, tecnologia, visual i plàstica i matemàtiques.

»L'ajuntament de Balaguer i Apropa Cultura han realitzat aquest matí el segon taller de musicoteràpia amb músics de l'Orquestra Julià Carbonell al Teatre Municipal.

»Creu Roja estrena nova furgoneta. El nou vehicle ha estat finançat per l'Obra Social La Caixa. D'altra banda Creu Roja La Noguera prepara les 1es jornades d'empresa per el proper divendres 28 de setembre.

»El Servei de Rehabilitació Comunitària de Balaguer posa en marxa un grup de teatre. Està dirigit a persones amb trastorn mental i té per objectiu d'afavorir la integració, trencar barreres i potenciar el reconeixement social

»La VIII edició de la festa de l'Harpia, Balaguer Medieval, es consolida amb una gran afluència de públic durant tot el cap de setmana.

»Aquest diumenge en el marc de la festa de l'Harpia, ha tingut té lloc el ball ‘La Galop de Balaguer’. Una dansa que es ballava antigament durant la fira dels Enamorats que es feia al setembre.

»Dimarts tindrà lloc al Teatre de Balaguer “Un matí d’orquestra”, taller de musicoteràpia adreçat a les persones amb una discapacitat intel•lectual i a les persones amb Alzheimer, dins del projecte Apropa Cultura.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt