Web en reformes

Dimarts 16 de Gener
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

15-12-2017

La subdelegació del Govern espanyol insta l'ajuntament de Balaguer a tornar a penjar la bandera espanyola al balcó després de la denúncia de Ciutadans.

Banderes al balcó de l'ajuntament. - Arxiu.

La subdelegació del Govern espanyol ha instat l’ajuntament de Balaguer a tornar a penjar la bandera espanyola al balcó després de la denúncia de Ciutadans. 

El requeriment va arribar fa uns quinze dies, segons ha explicat a Ràdio Balaguer l’alcalde Jordi Ignasi Vidal. 

La previsió és que el balcó torni a lluir la bandera espanyola més tard o més d’hora en funció dels terminis exigits per la subdelegació, una qüestió que per l’alcalde és totalment simbòlica i no li dóna cap importància. Dóna la coincidència també que des de fa uns dies al balcó de l’ajuntament no oneja cap bandera. 

La bandera espanyola no lluïa a l’ajuntament de Balaguer des del 27 d’octubre, dia en què es va proclamar la República al Parlament de Catalunya. També ho ha recordat el mateix alcalde. 

La bandera espanyola va ser retirada del balcó de l’ajuntament durant el mandat de Josep Maria Roigé, de CiU, i s’hi va tornar a col·locar, per imperatiu legal, com sentíem, durant el desembre del 2015 després que l’ajuntament rebés diversos requeriments judicials. 

 


Altres notícies comarcals

»Fundació Marguerida de Montferrato inaugura, el proper 19 de gener a las 8 de la tarda, l´exposició Quan bado res no pesa de Joan Fontcuberta. Quan bado res no pesa és el títol que adopta aquesta exposició de l’obra Gastropoda de Joan Fontcuberta a la Fun

»L'ajuntament de Balaguer convoca novament avui els comerciants a un cafè-tertúlia, una iniciativa per tal de fomentar la relació entre l'administració local i el teixit comercial de la ciutat.

»23 persones s'han inscrit al taller de Whatsapp i altres apps que tindrà lloc demà i divendres a la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer.

»Aquest matí han començat les obres del camí escolar dels Erals amb el moviment de terres del carrer Valentí Almirall.

»Balaguer celebra demà la Festivitat de Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs a la plaça del Mercadal.

»Demà dimarts començaran les obres del camí escolar dels Erals i dilluns que ve s’iniciaran les del carrer de la Botera, dues actuacions que contemplava el pressupost del 2017 i que compten amb una inversió de 64.000 euros i 147.000 euros, respectivament.

»A partir del proper dilluns dia 22 de gener, s’iniciaran els treballs d’urbanització del carrer de la Botera. Es faran diversos enderrocs, la nova pavimentació del carrer i la renovació de tots els serveis .

»DE L’INSTITUT DE “MERLÍ” AL PROSTÍBUL DE “PARADISE” AQUEST DIUMENGE 21 DE GENER AL TEATRE DE BALAGUER

»A finals de la setmana que ve començaran les obres del camí dels Erals, que han de permetre millorar la seguretat en aquesta zona del Secà de Balaguer.

»L´ajuntament de Balaguer encarregarà a una empresa externa un estudi sobre la plantilla del consistori per definir, posteriorment, la relació dels diferents llocs de treball.

»FGC millora el servei a la línia Lleida-La Pobla. Modificacions dels horaris, la introducció de més parades facultatives i un nou enclavament a Balaguer permetran millorar els temps de viatge i el confort dels usuaris.

»La grip fa augmentar una mitjana del 60 % les visites diàries al servei d´urgències del CAP de Balaguer. Els dies festius de Nadal s’han arribat a atendre 170 pacients quan l´habitual són entre 100 i 120.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt