Web en reformes

Dijous 22 de Febrer
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

09-02-2018

Els regants demanen ajornar les obres de millora de la via de Linyola a Bellcaire perquè els treballs, previstos per d'aquí a dos mesos, no afectin la campanya de regadiu.

Estat actual de la carretera

Les comunitats de regants de Linyola i Bellcaire d’Urgell han sol·licitat al departament de Territori i Sostenibilitat ajornar, segons publica el diari Segre, l’inici de les obres de millora de la via que uneix aquestes dos poblacions, l’LP-3322, previstes per d’aquí a dos mesos, perquè els treballs no afectin la campanya de regadiu.

El col·lectiu de regants assenyala que per la zona en la qual s’actuarà passen diverses canonades principals de reg i veuen perillar el subministrament d’aigua durant la campanya. Han sol·licitat que part d’aquests treballs es duguin a terme passat l’estiu perquè els cultius no es vegin afectats i no s’hagin de fer talls en el subministrament d’aigua.

L’alcalde de Bellcaire d’Urgell, Jaume Montfort, ha apuntat és molt probable que es puguin iniciar obres sense perjudicar el regadiu. Per la seva banda, l’alcalde de Linyola, Àlex Mases, ha explicat que d’aquí a dos mesos es finalitzaran les actes d’expropiació i hi ha previst l’inici d’obres.

Ha dit també que els regants han manifestat preocupació i va dir que des del Govern es treballa per trobar una solució viable per a les parts i amb el menor impacte possible. Territori va assenyalar que es respectarà la campanya de reg, si bé van situar l’inici de les obres a l’estiu.


Altres notícies comarcals

»La Biblioteca Margarida de Montferrat acull aquest vespre la darrera de les sessions de les activitats del projecte Biblioteques amb DO i dissabte, la mateixa biblioteca ha organitzat el Laboratori de lectura 'Olora, mira, toca'.

»El ple de l'ajuntament de Balaguer debat demà un codi de conducta dels alts càrrecs del consistori i els seus organismes autònoms. Segons l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, es tracta d'un codi no obligatori però recomanable amb el qual ja compten altres ciuta

»L'ajuntament de Balaguer preveu adherir-se a la campanya 'Amics de la popa' que té per objectiu fer visible i normalitzar l'alletament matern.

»Els centres educatius públics de primària de Balaguer disposaran de rocòdroms abans que finalitzi el curs. L'escola Àngel Guimerà és la primera on s'ha instal·lat amb la col·laboració de l'ajuntament.

»Els mossos localitzen 5 fòssils robats d'una pedrera de Vilanova de Meià en una web de compravenda.

»L'Associació Col·leccionista de la Noguera prepara una nova edició de la trobada de plaques i col·leccionisme per al diumenge 4 de març.

»L'ajuntament de Balaguer iniciarà el 2 de març el curs d'accés a la borsa d'informadors turístics locals.

»Aquest divendres finalitza el termini de presentació dels treballs del tercer Certamen de Narrativa Breu organitzat per la Biblioteca Margarida de Montferrat. Fins a data d'avui s'han presentat 40 obres.

»El Consell Comarcal de la Noguera ha acollit avui una de les sessions territorials que fa l'ACM per explicar els trets bàsics de la nova Llei de Contractes del sector públic, que entra en vigor el 9 de març.

» El Teatre serà l'escenari el diumenge 4 de març de l'espectacle infantil guanyador del primer premi del públic de la 'La Mostra' de teatre Infantil i juvenil 2016 d'Igualada: LES SUPERTIETES de la companyia Les Bianchis.

»L'Escola Vedruna Balaguer organitza aquest cap de setmana el 1r TORNEIG INTERNACIONAL DE CUB DE RUBIK.

»Aquesta tarda es farà el concert de cloenda de la 10a trobada de pianistes de les terres de Lleida que durant tot el mati s'ha fet a l'escola de musica de Balaguer


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt