Web en reformes

Dissabte 20 d'Octubre
del 2018Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

13-06-2018

L'alumnat de 5Ŕ de l'Escola Els Planells d'Artesa de Segre que ha participat en el projecte FER, entrega la meitat dels diners recaptats a CÓritas.

El projecte de cooperació FER.Cat pretén despertar el talent emprenedor, la creativitat i la curiositat per les oportunitats que genera el món rural entre els alumnes de primària.
 
És un projecte de cooperació interterritorial, coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord i impulsat conjuntament per altres Grups d’Acció Local de Catalunya. Està finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.
 
La protagonista d’aquesta aventura és FER, una abella creativa i emprenedora. Amb l’ajuda de la seva padrina, la senyora Remei (una abella reina amb molta experiència), i els seus companys Zanga, Work i Labora, haurà de buscar solucions per fer més viable el rusc.
 
Els alumnes encarregats de desenvolupar el projecte han estat els de 5è i una de les primeres activitats realitzades ha estat la creació de dos vídeos promocionals d’Artesa de Segre.
 
Una altra activitat molt interessant va ser la visita a l’escola de familiars empresaris per explicar la seva experiència al llarg de la vida empresarial. 
 
Més endavant, els alumnes de cinquè van visitar la Cooperativa d’Artesa, on van veure les instal•lacions i els van explicar la seva història. Això els va ajudar molt en la formació de la seva pr