Dimecres 20 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

12-11-2018

La passarel·la del Congost de Mont Rebei continuarà tancada al públic a l'espera d'un possible reforç general, en comprovar els tècnics de l'empresa de manteniment que l'afectació és més greu del previst

Tot i les previsions que apuntaven a la possible reobertura aquest cap de setmana de la passarel•la que uneix Catalunya i Aragó a través de l'estret de Segués, tècnics de l'empresa que en porta el manteniment van decidir no permetre encara el pas de persones per aquesta infraestructura, a l'espera d'un informe extern. 
 
Segones el tècnics de l'empresa, la instal•lació, de 38 metres de longitud, es troba en pitjor estat del que es pensava, ja que totes les clavilles estan en mal estat. Segons la mateixa empresa, el pont no estava previst per suportar un pas de fins a 2000 persones al dia. A més, molta gent té la costum de saltar-hi mentre el travessa, fet que ha provocat un més ràpid deteriorament dels sistemes de subjecció. 
 
Així doncs, el tècnics han reparat les clavilles més afectades però volen esperar a un informe extern que dictamini quines serien les millors mesures per garantir la seguretat de forma definitiva, i que passarien per realitzar un nou projecte de reforma. Mentrestant, sembla que el pont podria seguir tancat, tot i les queixes d'alguns operadors turístics de la zona, que ja han notat la cancel•lació d'algunes reserves. 
 

Altres notícies comarcals

»Antonio Ayguadé convoca eleccions a la presidència del CF Balaguer. Les candidatures ja es poden presentar a les oficines del club

»El Diumenge 24 de març continuen les activitats dins la programació de 'L'any dels llops'. 'La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup'. Es farà una sortida a càrrec d'Helena Kirchner de la UAB.

»L'ajuntament de Balaguer du a terme tasques de manteniment a l'escultura l'Escull. S'hi aplica un tractament per protegir la superfície

»La Fira Trenca cadenes, que es farà a Balaguer el 31 de març, permetrà fer el canvi de companyia de serveis bàsics (llum, telefonia, banca i assegurances). L'objectiu és trencar amb el model econòmic actual.

»Les diferents escoles d'educació primària de Balaguer preparen les respectives Jornades de portes obertes de cara a la preinscripció del curs escolar 2019-2020.

»Aquest dimecres dia 20 de març a les 8 del vespre a la Biblioteca tindrà lloc la celebració del Dia Mundial de la Poesia amb la representació de l'espectacle "Com nos tornem" a càrrec de Bubulina Teatre.

»La conferencia a càrrec de la consellera Àngels Chacon "Nous elements de competitivitat de les empreses" prevista per aquest dijous dia 21, ha quedat ajornada per motius d’agenda de la consellera

»El nedador Lluis Pijuan del Club Esportiu Natació Balaguer, campió de Catalunya Master de llarga distancia

»Aquest diumenge s'ha obert al públic l'Espai Portolà a l'antiga rectoria de Santa Maria. Acull una exposició centrada en la figura de Gaspar de Portolà, militar del segle XVIII de família balaguerina i primer governador de Califòrnia

»L'alcalde de Balaguer assisteix al Parlament de Catalunya a la signatura del Pacte contra la segregació escolar, un pacte que promou la corresponsabilitat dels diferents actors que intervenen a l'hora de combatre aquest fenomen.

»El dissabte 23 tindrà lloc el Pregó de Setmana Santa de Balaguer, a càrrec de José Manuel Gómez, a l'església de Sant Josep a les 8 del vespre.

»L'associació Dóna Pas torna a organitzar el Mercat del Vell a Balaguer. El


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt