Dissabte 24 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

14-11-2018

Balaguer instal·larà una pista de gel per les Festes de Nadal. La pista de gel s'ubicarà a la Plaça del Mercadal del 5 de desembre al 7 de gener.

Balaguer disposarà del 5 de desembre al 7 de gener d'una pista de gel descoberta de més de 300 metres quadrats. S'ubicarà a la Plaça del Mercadal i, segons ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, aquest dimecres en exclusiva per Ràdio Balaguer en el programa Directe a l'alcaldia. Aquesta pista de gel vol ser un pol d'atracció per als balaguerins i balaguerines però també per a veïns i veïnes de localitats properes. 
 
Àudio.....
 
 
Vidal destaca en aquest sentit que la proposta beneficiarà el conjunt de la ciutadania però també el sector del turisme, el comerç i la restauració.
 
Àudio.....
 
Durant els dies de funcionament de la pista els comerços oferiran descomptes i en relació al mercat setmanal dels dissabtes es redistribuiran cap al Passeig de l'Estació les parades que habitualment ocupen el centre de la Plaça, que és on estarà situada la pista de gel. La resta de parades mantindran la seva ubicació.
 
Àudio.....
 
D'altra banda, també s'està en converses amb els diferents centres escolars perquè els alumnes puguin gaudir de la pista en horari de matí abans de les vacances de Nadal. 
 
Àudio.....
 
L'ajuntament ha tret a licitació la instal•lació d'aquesta pista amb un pressupost base de 40.724, 97 euros (IVA inclòs). Les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins al 27 de novembre.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, informatius. 
 
 

Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt