Warning: getimagesize(http://www.balaguer.cat/portal/data/63d5c826d401f5e83b05a90b64256f63IsidreGavindurantlavisitaaIvarsdenoguera.jpeghttp://www.balaguer.cat/portal/data/d6f17ddbe55b498ea8090565267d98a0RotondaIvars.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /usr/home/radiobalaguer.cat/web/portal/112/82545e93877e7610a4acfb2a941f5e3b on line 33

Dimecres 20 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

10-02-2019

Territori i Sostenibilitat presenta el projecte d'una nova rotonda a l'accés a Ivars de Noguera. La rotonda partida de l’encreuament entre la C-26 i l’L-903, compten amb una inversió de 500.000 euros i començaran a la tardor

 
El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha presentat avui el projecte d’una nova rotonda per a millorar l’accés cap a lvars de Noguera, acompanyat de l’alcalde del municipi, Josep Magrí. 
 
L’actuació consisteix en el tancament de l’actual rotonda partida de l’encreuament entre la C-26 i l’L-903. Gavín ha anunciat que les obres començaran la tardor vinent, amb una inversió prevista de 500.000 euros.
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat està ultimant la redacció del projecte constructiu d’aquesta actuació, que permetrà millorar la canalització i la seguretat del trànsit. Els treballs també inclouran la millora del ferm i la substitució dels junts de dilatació del pont sobre la Noguera Ribagorçana, molt proper a la cruïlla on s’actuarà.
 
La intersecció que es millorarà té actualment una tipologia de rotonda partida amb predomini dels sentits --est i oest-- de la C-26. Té un diàmetre interior aproximat d’uns 25 metres i amplades de calçada als accessos que oscil•len entre els 4 i 5 metres. A l’oest connecta gairebé de forma immediata amb el Pont sobre el riu la Noguera Ribagorçana, al sud hi ha una planta d’àrids, i en la part nord de la rotonda té el seu origen la carretera L-903 d’accés a Ivars de Noguera.
 

Altres notícies comarcals

»Antonio Ayguadé convoca eleccions a la presidència del CF Balaguer. Les candidatures ja es poden presentar a les oficines del club

»El Diumenge 24 de març continuen les activitats dins la programació de 'L'any dels llops'. 'La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup'. Es farà una sortida a càrrec d'Helena Kirchner de la UAB.

»L'ajuntament de Balaguer du a terme tasques de manteniment a l'escultura l'Escull. S'hi aplica un tractament per protegir la superfície

»La Fira Trenca cadenes, que es farà a Balaguer el 31 de març, permetrà fer el canvi de companyia de serveis bàsics (llum, telefonia, banca i assegurances). L'objectiu és trencar amb el model econòmic actual.

»Les diferents escoles d'educació primària de Balaguer preparen les respectives Jornades de portes obertes de cara a la preinscripció del curs escolar 2019-2020.

»Aquest dimecres dia 20 de març a les 8 del vespre a la Biblioteca tindrà lloc la celebració del Dia Mundial de la Poesia amb la representació de l'espectacle "Com nos tornem" a càrrec de Bubulina Teatre.

»La conferencia a càrrec de la consellera Àngels Chacon "Nous elements de competitivitat de les empreses" prevista per aquest dijous dia 21, ha quedat ajornada per motius d’agenda de la consellera

»El nedador Lluis Pijuan del Club Esportiu Natació Balaguer, campió de Catalunya Master de llarga distancia

»Aquest diumenge s'ha obert al públic l'Espai Portolà a l'antiga rectoria de Santa Maria. Acull una exposició centrada en la figura de Gaspar de Portolà, militar del segle XVIII de família balaguerina i primer governador de Califòrnia

»L'alcalde de Balaguer assisteix al Parlament de Catalunya a la signatura del Pacte contra la segregació escolar, un pacte que promou la corresponsabilitat dels diferents actors que intervenen a l'hora de combatre aquest fenomen.

»El dissabte 23 tindrà lloc el Pregó de Setmana Santa de Balaguer, a càrrec de José Manuel Gómez, a l'església de Sant Josep a les 8 del vespre.

»L'associació Dóna Pas torna a organitzar el Mercat del Vell a Balaguer. El


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt