Dissabte 23 de Març
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

14-02-2019

Balaguer començarà imminent les obres per habilitar un pàrquing per a autocaravanes a la zona del pavelló Molí de l'Esquerrà. També properament la segona fase d'enllumenat de la muralla i la remodelació del hall de l'Oficina de Turisme i el Museu de la No

L'ajuntament de Balaguer començarà demà, o com a molt tard dilluns, les obres per habilitar un pàrquing per a autocaravanes a la zona del pavelló Molí de l'Esquerrà. 
 
Segons l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, els treballs permetran oferir els serveis necessaris a aquest tipus de turisme, entre ells, uns boxes amb servei d'aigua i punts de càrrega de llum.
 
Àudio. 
 
D'altra banda, també els propers dies han de començar les obres de la segona fase d'enllumenat de la muralla, a la zona del Portalet, i els treballs de remodelació del hall de l'Oficina de Turisme i el Museu de la Noguera.
 
Àudio. 
 
Els tres projectes, el pàrquing, l'enllumenat i el hall del Museu, tenen un pressupost total d'uns 170.000 euros, formen part de les obres subvencionades amb la taxa turística i han d'estar enllestides a dia 31 de març.
 
En un altre ordre de coses, l'ajuntament té previst treure a concurs la millora de les cobertes del cementiri vell on, segons l'alcalde, no s'hi actua des de fa molts anys.
 
Àudio. 
 
El projecte sortirà a concurs un cop resoltes les precisions i detalls que des de Cultura han demanat a l'ajuntament per saber com des del consistori preveuen garantir l'actuació sense danyar la muralla.
 
Àudio. 
 
El pressupost total de l'actuació és d'uns 190.000 euros tot i que es començarà amb una primera fase, a la qual es destinaran uns 70.000 euros.   
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies comarcals

»Dimecres 27 de març, al Teatre Municipal de Balaguer, tindrà lloc la final de la XI Gimcana Lingüística de la Noguera.

»La il·lustradora Roser Capdevila serà la padrina de la 4a edició de l'Encontats de Balaguer. El mercat del conte infantil tindrà lloc 7 d'abril a Balaguer. Un any més, es comptarà amb la jornada professional adreçada al col·lectiu de bibliotecaris

»Aquest diumenge 24 de març continuen les activitats dins la programació de 'L'any dels llops' amb 'La fugida de Pere Forné per la séquia del Cup'. Es farà una sortida a càrrec d’Helena Kirchner de la UAB.

»La Xemeneia, Espai de Dansa Moviment i Creació, presentarà aquest dissabte al Teatre Municipal la 7a Mostra de Dansa 'Ciutat de Balaguer' on ens presentarà l'espectacle IDENTITATS

»L'ajuntament de Balaguer i l'Ajuntament d'Os de Balaguer signen un conveni per al suport i assessorament en els equipaments patrimonials d'aquest municipi a través del Museu de la Noguera

»L'ajuntament de Balaguer no ha rebut encara cap requeriment per retirar el llaç groc de la façana. L'alcalde ha avançat també que seran retirats durant la campanya electoral pel fet de ser l'ajuntament col·legi electoral.

»El Museu de la Noguera acollirà des d'avui divendres 22 de març fins al al 22 de juny l'exposició 'A TOTA MÀQUINA. El cas del tren de Tàrrega a Balaguer (1907-1931)'. L'exposició s'inaugurarà avui divendres a 2/4 de 9 del vespre.

»Aquest divendres, 22 de març s'ha celebrat al Pavelló d'Inpacsa la 25a edició de la FIRA JOCS POPULARS DE PATI

»El Centre d'Interpretació de l'Or del Segre participa del 22 al 24 de març, al saló de turisme 'B-Travel' de Barcelona. La Diputació de Lleida hi promociona també la marca Ara Lleida

»Les escoles d'educació primària de Balaguer continuen amb les Jornades de portes obertes. Aquest cap de setmana és el torn de Gaspar de Portolà, Mont-Roig, Vedruna i l'Escola Pia

»Aquest dissabte 23 de març tindrà lloc el Pregó de Setmana Santa de Balaguer, a càrrec de José Manuel Gómez, a l'església de Sant Josep, a les 8 del vespre.

»La popular il·lustradora Roser Capdevila serà la padrina de la 4a edició de l'Encontats de Balaguer. El mercat del conte infantil tindrà lloc el diumenge 7 d'abril a Balaguer


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt