Dilluns 16 de Setembre
del 2019



Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram












Ajuntament de Balaguer



Notícies comarcals

19-02-2019

El Col·lectiu Llibertat de Balaguer convida aquest dissabte a tota la ciutadania a l'acte en motiu de la commemoració del primer any de les seves reunions setmanals per protestar per la pèrdua de llibertats i l'existència de presos i exiliats polítics

El Col·lectiu Llibertat de Balaguer farà aquest dissabte a les 11 del matí un acte extraordinari, dins les seves trobades del dissabte al matí, per recordar que ara fa tot just un any que es troben cada setmana per protestar per la pèrdua de llibertats i l'existència de presos i exiliats polítics. 
 
L'acte d'aquest dissabte serà a les 11 del matí i a la plaça del Mercadal. Estarà obert a tota la ciutadania i inclourà la lectura del manifest No callarem, redactat especialment per l'ocasió. 
 
NO CALLAREM serà el lema de la trobada, i per aquest motiu s'han elaborat unes lletres gegants amb aquesta frase. A més, durant el matí, es farà entrega als assistents de globus de color groc del Col·lectiu Llibertat. 
 
L'acte comptarà, com és habitual en totes les seves trobades amb la cantada i lectura de poemes. Aquest cop, a més, hi haurà la intervenció de Ferran Civit, membre de l'Associació Catalana pels Drets Civils, entre altres. 
 
L'acte de dissabte compta amb el suport del l'Associació Catalana pels Drets Civils, l'Assemblea, el CDR Balaguer i Òmnium Cultural. 
 
D'altra banda, aquest dijous 21, el Col·lectiu es reunirà novament a les 11 del matí a la plaça del Mercadal, per fer la seva habitual cantada i marxa sorollosa, una marxa que acabarà al Parc de la Transsegre. És en aquest escenari on es mostraran també les lletres gegants amb el lema NO CALLAREM i es farà una fotografia de grup. 
 





Altres notícies comarcals

»Balaguer tanca la 9a edició de l'Harpia que es consolida en el calendari amb èxit de visitants durant el cap de setmana. Enguany la festa celebrava els 700 anys del naixement del rei Pere III el Cerimoniós al Castell Formós de Balaguer

» Continuen les activitats de l'Harpia i aquest diumenge ha tingut lloc la ballada de la galop de Balaguer al mig del Mercadal just abans de l'inici del vermut dels enamorats a l’espai de les Tavernes.

»VÍDEO > Aquest dissabte ha tingut lloc l'acte oficial de presentació de l'infant Pere III el Cerimoniós i els espectacles de foc i baixada de torxes, en el marc de l'Harpia, Balaguer medieval.

»Una Plaça Mercadal plena de Gom a Gom rep l’infant Pere. La pujada de torxes, el ball de l'Harpia i un gran sopar a l’espai de les Tabernes han completat la jornada encara que la pluja no ha permès fer els concerts de la nit

»La festa de l'Harpia Balaguer ha tornat a comptar novament amb l'espai gastronòmic les Tavernes al bell mig de la Plaça Mercadal. Enguany amb productes amb el distintiu Noguerament Bó

»VÍDEO > L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es fa aquest dissabte 14 de setembre durant tot el dia al carrer del Pont.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana l’Harpia, Balaguer Medieval acull el campament medieval liderat pel grup de recreació Fets Històrics amb recreacionistes vinguts d’arreu del territori.

»SAÜC PRESENTA EL SEU NOU VIDEOCLIP 'HARPIA'

»VÍDEO > Aquest divendres ha tingut lloc a Balaguer la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer, ara fa 700 anys.

»Una visita guiada al Castell Formós i la lectura teatralitzada d'alguns fragments de la 'Crònica del rei Pere el Cerimoniós' clouen la 1a jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós celebrada aquest divendres a Balaguer

»Des d'avui divendres i durant tot el cap de setmana Balaguer es convertirà en una població medieval tot celebrant el seu important passat històric amb la 9a edició de la festa de l'Harpia, Balaguer Medieval.

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es farà aquest dissabte 14 d'agost durant tot el dia al carrer del Pont


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt