Dilluns 27 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

23-04-2019

Avui 23 d'abril s'han entregat els premis del Certamen Literari Escolar Sant Jordi 2019, del Premi Comarcal Sant Jordi, Punts de Llibre 2019 i el 4rt Certamen de Narrativa Breu Encontats, a la Sala d'Actes de l'ajuntament de Balaguer

Aquesta tarda s'han entregat els premis del Certamen Literari Escolar Sant Jordi 2019 i del Premi Comarcal Sant Jordi, Punts de Llibre 2019 a la Sala d'Actes de l'ajuntament de Balaguer. 
 
Els primer guardons han estat per als guanyadors del Premi Comarcal Sant Jordi, Punts de Llibre 2019. 
 
Per educació infantil: 
En categoria P3 la guanyadora ha estat Martina Marimón (Escola La Ràpita)
En categoria P4 el guanyador ha estat Hugo Molina (Escola La Ràpita)
En categoria P5 el guanyador ha estat Jesús Ojeda (Escola Mont-roig)
 
Per Cicle Inicial:
El primer premi ha estat per Roc Campo. (Escola Mont-roig)
El segon premi ha estat per Aleix Ramírez (Gaspar de Portolà) i el tercer per Souleymane Kande (Escola Mont-roig). 
 
Pel que fa al Certamen Literari Escolar Sant Jordi 2019, el guanyador en Categoria A, adreçada a alumnat de primària 5è i 6è ha estat: Pau Bergé (Escola La Noguera). 
El segon premi ha estat per Nerea Maria Amut (Gaspar de Portolà) i el tercer per Èlia Sanmartín (Gaspar de Portolà).
 
Ja en categoria B, adreçada a alumnat de secundària, 1r i 22 d'ESO, el primer premi ha estat per Cristina Güell (Vedruna Balaguer). 
El segon premi ha estat per Alba Farré (INS Ciutat de Balaguer) i el tercer per Marina Paraíso (Vedruna Balaguer). 
 

Finalment, pel que fa al el 4rt Certamen de Narrativa Breu Encontats, han estat seleccionats els següents treballs:

En categoria A (12 – 13 anys), El llop que no volia ser llop de Nara Fontanet, Diari del detectiu Brighton de Francesc Ortiz Rúbies, La misteriosa desaparició del llop de Paula Canalda i No tot és el que sembla de : Maria Corbacho.

En categoria B (14 – 15 anys), Dia set de Selena Sánchez, El meu fals llop de Maria del Mar Vega i Les set mentides i el llop de Berta Solsona.

Finalment en categoria C (16 – 17 anys), El llop dels meus malsons de Paula Codina.


Altres notícies comarcals

»ERC arrasa a Balaguer i obté la majoria absoluta. És el primer cop que un partit aconsegueix la majoria absoluta en unes municipals a la capital de la Noguera des de les primeres eleccions democràtiques.

»Un total de 10.845 votants estan cridats aquest diumenge a les urnes per decidir qui serà el nou alcalde de Balaguer durant els propers quatre anys. A la capital de la Noguera opten a l'alcaldia vuit candidatures

»La participació en les municipals a Balaguer a les 18 hores és del 51,65%. A Catalunya és del 50,9% i al conjunt de l'Estat, el 50,06%

»L'Assolellats de Balaguer ha omplert aquest diumenge el parc del al barri del Secà de Balaguer. L'espectacle de dansa infantil UN DIA de la companyia Roseland Musical s'ha pogut veure en dos passis, a les 12h i 13h.

»L'Escola Municipal de Música ha fet aquest dissabte el Concert de Primavera on s'ha presentat la cançó SomMúsica composada pels professors del centre i inspirada en la campanya SomRiu Balaguer.

»Un apoderat d'un altre partit amenaça un membre de Junts per Balaguer quan aquest li recrimina la seva presència a la porta del col·legi electoral de LaPallavaCara, entenent aquesta presència com una coacció als votants

»Aquest dissabte té lloc el segon torneig 'l’esport ens uneix' al pavelló d'Inpacsa de la ciutat de Balaguer amb la participació d'un centenar d'esportistes i voluntaris

»Balaguer celebra aquest dissabte el VIII MERCAT DEL VELL i la FESTA DEL COMERÇ JUST I FINANCES ÈTIQUES durant tot el dia al passeig de l'estació.

»L'Associació Reintegra i l'Ajuntament de Balaguer signen un conveni de col·laboració pel projecte Singulars. El conveni l'han signat l'alcalde Jordi Ignasi Vidal i Gemma Gallart, presidenta de l'Associació a les terres de Lleida.

»Un total de 10.845 balaguerins i balaguerines estan cridats aquest diumenge a les urnes per decidir qui serà l'alcalde de Balaguer durant els propers quatre anys. Pel que fa a les europees estan cridats a les urnes una mica menys de votants, 10.786.

»Balaguer celebra dissabte la FESTA DEL COMERÇ JUST I FINANCES ÈTIQUES organitzada per l'Associació DÓNA PAS i en la qual s'inclou el VIII MERCAT DEL VELL.

»L'assolellats de Balaguer arriba aquest diumenge al barri del Secà de Balaguer. L'espectacle de dansa infantil UN DIA de la companyia Roseland Musical es podrà veure en dos passis (12h i 13h) al parc del Secà


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt