Dilluns 27 de Maig
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

25-04-2019

L'espai institucional i més solidari serà present un any més a Fira Q. L'ajuntament de Balaguer dedicada el seu espai al projecte Viles Florides

Un any més, l’espai d’entrada al pavelló d’Inpacsa serà l’escenari on s’hi ubicaran els estands més institucionals. La part de l'ajuntament de Balaguer estarà dedicada al projecte  Viles Florides del qual forma part la capital de la Noguera des de l'any passat. Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
 
Ser una Vila Florida implica potenciar un conjunt d’accions de caràcter mediambiental, social i turístic, per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes. 
 
En el mateix espai institucional, al vestíbul del pavelló, hi serà present l'àrea de Juventut del Consell Comarcal de la Noguera que exposarà les accions que duu a terme durant l'any, entre les que destaquen la Comarkalada  l'Encomarcat, projectes que es presentaran de forma més detallada dissabte a les 12.00 h a l’escenari del sector de la restauració i l’oci.
 
També a l'entrada del pavelló hi haurà l'exposició anomenada Espais Naturals de Ponent 
 
El projecte Espais Naturals de Ponent, coordinat per l’Associació Leader de Ponent té per objectiu realçar el valors dels Espais Naturals de Ponent, en primer lloc, entre la població local per tal de garantir la seva preservació i, en segon lloc, entre la població forana per tal de fomentar l’ecoturisme que ajudi a diversificar i potenciar l’economia al territori.
 
L’exposició itinerant està pensada per explicar el projecte d’una manera molt visual i entretinguda. Els visitants s'endinsaran en un bosc recorrent els 20 espais naturals que configuren la iniciativa.
 
La part més solidària de la Fira anirà a càrrec dels organitzadors del Posa’t la Gorra que enguany faran la Tómbola dels Famosos en què hi haurà un gran ventall d’obsequis que s’aniran sortejant al llarg dels dos dies de Fira.
 

Altres notícies comarcals

»ERC arrasa a Balaguer i obté la majoria absoluta. És el primer cop que un partit aconsegueix la majoria absoluta en unes municipals a la capital de la Noguera des de les primeres eleccions democràtiques.

»Un total de 10.845 votants estan cridats aquest diumenge a les urnes per decidir qui serà el nou alcalde de Balaguer durant els propers quatre anys. A la capital de la Noguera opten a l'alcaldia vuit candidatures

»La participació en les municipals a Balaguer a les 18 hores és del 51,65%. A Catalunya és del 50,9% i al conjunt de l'Estat, el 50,06%

»L'Assolellats de Balaguer ha omplert aquest diumenge el parc del al barri del Secà de Balaguer. L'espectacle de dansa infantil UN DIA de la companyia Roseland Musical s'ha pogut veure en dos passis, a les 12h i 13h.

»L'Escola Municipal de Música ha fet aquest dissabte el Concert de Primavera on s'ha presentat la cançó SomMúsica composada pels professors del centre i inspirada en la campanya SomRiu Balaguer.

»Un apoderat d'un altre partit amenaça un membre de Junts per Balaguer quan aquest li recrimina la seva presència a la porta del col·legi electoral de LaPallavaCara, entenent aquesta presència com una coacció als votants

»Aquest dissabte té lloc el segon torneig 'l’esport ens uneix' al pavelló d'Inpacsa de la ciutat de Balaguer amb la participació d'un centenar d'esportistes i voluntaris

»Balaguer celebra aquest dissabte el VIII MERCAT DEL VELL i la FESTA DEL COMERÇ JUST I FINANCES ÈTIQUES durant tot el dia al passeig de l'estació.

»L'Associació Reintegra i l'Ajuntament de Balaguer signen un conveni de col·laboració pel projecte Singulars. El conveni l'han signat l'alcalde Jordi Ignasi Vidal i Gemma Gallart, presidenta de l'Associació a les terres de Lleida.

»Un total de 10.845 balaguerins i balaguerines estan cridats aquest diumenge a les urnes per decidir qui serà l'alcalde de Balaguer durant els propers quatre anys. Pel que fa a les europees estan cridats a les urnes una mica menys de votants, 10.786.

»Balaguer celebra dissabte la FESTA DEL COMERÇ JUST I FINANCES ÈTIQUES organitzada per l'Associació DÓNA PAS i en la qual s'inclou el VIII MERCAT DEL VELL.

»L'assolellats de Balaguer arriba aquest diumenge al barri del Secà de Balaguer. L'espectacle de dansa infantil UN DIA de la companyia Roseland Musical es podrà veure en dos passis (12h i 13h) al parc del Secà


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt