Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

13-06-2019

Creu Roja La Noguera realitza un curs de primers auxilis en infants i nadons. El curs dona als participants coneixements bàsics per poder aplicar els primers auxilis.

Creu Roja La Noguera ha posat en marxa aquest dimecres  un Curs de primers auxilis en infants i nadons.
 
L’objectiu principal del curs és dotar als participants d’uns coneixements bàsics per poder aplicar els primers auxilis a un nadó o nen petit, així com ser capaços d’identificar situacions de risc vital i conèixer pautes bàsiques per saber com actuar.
 
El curs compta amb tres sessions que han començat aquest dimecres dia 12 de juny i continuaran el dilluns dia 17 i dimecres dia 19, en horaris de 19.30 a les 21.30h.
 
Aquest dimecres en la primera sessió s'ha parlat dels primers auxilis i de pràctiques de suport vital bàsic en nens i lactants. S'han tractat aspectes com la respiració o la reanimació cardiopulmonar.
 
En la segona sessió els temes giraran al voltant de qüestions com l'obstrucció de la via aèria en nens i lactants i l'actuació davant de ferides, ferides infectades: cura i desinfecció, talls, cremades i contusions.
 
I el darrer es tractaran temes com el xoc anafilàctic, les al•lèrgies o les malalties pediàtriques més freqüents: quadres febrils, convulsions en nens/es,  alteracions de la consciència, gastroenteritis, rehidratació correcta i bronquitis / bronquiolitis.
 
El curs es farà al Casal Lapallavacara i és a càrrec de Creu Roja La Noguera. De moment el curs compta amb una desena participants. 
 
 

Altres notícies comarcals

»Balaguer tanca la 9a edició de l'Harpia que es consolida en el calendari amb èxit de visitants durant el cap de setmana. Enguany la festa celebrava els 700 anys del naixement del rei Pere III el Cerimoniós al Castell Formós de Balaguer

» Continuen les activitats de l'Harpia i aquest diumenge ha tingut lloc la ballada de la galop de Balaguer al mig del Mercadal just abans de l'inici del vermut dels enamorats a l’espai de les Tavernes.

»VÍDEO > Aquest dissabte ha tingut lloc l'acte oficial de presentació de l'infant Pere III el Cerimoniós i els espectacles de foc i baixada de torxes, en el marc de l'Harpia, Balaguer medieval.

»Una Plaça Mercadal plena de Gom a Gom rep l’infant Pere. La pujada de torxes, el ball de l'Harpia i un gran sopar a l’espai de les Tabernes han completat la jornada encara que la pluja no ha permès fer els concerts de la nit

»La festa de l'Harpia Balaguer ha tornat a comptar novament amb l'espai gastronòmic les Tavernes al bell mig de la Plaça Mercadal. Enguany amb productes amb el distintiu Noguerament Bó

»VÍDEO > L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es fa aquest dissabte 14 de setembre durant tot el dia al carrer del Pont.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana l’Harpia, Balaguer Medieval acull el campament medieval liderat pel grup de recreació Fets Històrics amb recreacionistes vinguts d’arreu del territori.

»SAÜC PRESENTA EL SEU NOU VIDEOCLIP 'HARPIA'

»VÍDEO > Aquest divendres ha tingut lloc a Balaguer la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer, ara fa 700 anys.

»Una visita guiada al Castell Formós i la lectura teatralitzada d'alguns fragments de la 'Crònica del rei Pere el Cerimoniós' clouen la 1a jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós celebrada aquest divendres a Balaguer

»Des d'avui divendres i durant tot el cap de setmana Balaguer es convertirà en una població medieval tot celebrant el seu important passat històric amb la 9a edició de la festa de l'Harpia, Balaguer Medieval.

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es farà aquest dissabte 14 d'agost durant tot el dia al carrer del Pont


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt