Dissabte 19 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

17-06-2019

Comencen les votacions del 2n Concurs “Flors als balcons” que aquest any es fa extensiu a tota la ciutat amb noves categories. Del 17 al 21 de juny 109 participants competiran per ser el millor balcó i jardí de Balaguer

Aquest dilluns comença el 2n Concurs “Flors als balcons” organitzat per l’ajuntament de Balaguer dins del programa Treball als barris i el projecte Viles Florides. 
 
A partir d'avui, doncs, comencen les votacions per escollir el millor balcó i el millor jardí entre els 109 participants que, finalment, s'han inscrit al concurs.
 
Durant tota aquesta setmana, del 17 al 21 de juny,  tots els balcons i jardins que hi participen han de ser visibles des de la via pública i hi ha de constar el número correponent.
 
L’any passat el concurs va tenir molta acceptació i, per això, aquest any es fa extensiu a tota la ciutat i s'inclouen noves categories. S'ha passat de dos a quatre: Balcons Centre Històric, Balcons Balaguer, Jardins i Equipaments públics. 
 
Ho detalla tot plegat la responsable del projecte, Cèlia Camarasa, que també explica que des d'avui mateix hi ha disponibles a la consergeria de l'ajuntament uns mapes per facilitar a la ciutadania el recorregut pels carrers on hi ha balcons i jardins que participen al concurs. 
 
Àudio.....
 
Les valoracions les farà un jurat especialitzat, però també hi haurà el premi per votació popular a 'Instagram'. Tots els balcons i jardins a concurs s'han de mostrar, juntament amb el seu número de participant, a la xarxa mitjançant l'etiqueta #2nconcursflorsalsbalcons.
 
Àudio.....
 
L’objectiu d’aquest concurs és afavorir la implicació dels veïns i veïnes en  l'augment de la vegetació de Balaguer no només ara sinó durant tot l'any creant un entorn més agradable i millorant el paisatge urbà.
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius
 

Altres notícies comarcals

»Balaguer ha obert les portes de la 28a edició de Firauto, la fira del vehicle d'ocasió. En total participen a Firauto 22 expositors que ofereixen més de 200 vehicles.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana Balaguer acull la 28a edició de Firauto, la fira del vehicle d'ocasió. En total participen a Firauto 22 expositors que ofereixen més de 200 vehicles.

»El dissabte 19 d'octubre es celebrarà una nova edició la Festa de la Bicicleta a Balaguer. Sortirà del Parc de la Transsegre i farà un recorregut apte per a totes les edats pels carrers de Balaguer.

» La ciutat de Balaguer acull una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, els dies 19 i 20 d’octubre, al pavelló Inpacsa. L’acte inaugural té lloc el dissabte a les 11.00 h i serà presidit per Carles Gibert Bernaus

»El nou cicle 'A ESCENA' del Teatre de Balaguer s'inicia aquest dissabte amb Il Velatorio, després del canvi de dia per motius de la vaga general. Es farà a les 20.30 h, al Teatre Municipal.

»Catalunya viu la vaga convocada per la Intersindical CSC i IAC amb un seguiment de més del 50%, en especial el petit comerç, ensenyament, i l'administració publica. A Balaguer, la majoria del petit comerç a baixat la persiana

»Ràdio Balaguer se suma a la convocatòria de vaga d'aquest divendres. En obligat compliment dels serveis mínims només es farà un únic informatiu a les 13.30h. Quedaran suspesos la resta de programes.

»L'atenció primària de Lleida es mobilitza contra el càncer de mama. L'EAP Balaguer fa una decoració del CAP amb els nou símptomes més importants davant la detecció precoç del càncer de mama.

»L'Escola de Música de Balaguer ha ofert avui un repertori de cançons populars a la residència Santa Maria. La iniciativa forma part del projecte per apropar la música popular a les residències i casals de la gent gran

»L'Escola de Música de Balaguer ingressa la documentació històrica del centre a l'Arxiu de la Noguera.

»Aquest cap de setmana al Cinema Balaguer podreu veure dues grans pel-licules, 'JOCKER' i 'PARADISE HILLS'.

»El Bus urbà de Balaguer realitzarà aquest divendres 18 d'octubre serveis mínims per la convocatòria de vaga. Circularà de 07.30 a 10.30, de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.15.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt