Dilluns 15 de Juliol
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

10-07-2019

Els grups de la CUP i el PSC a l'ajuntament de Balaguer diuen que faran una oposició constructiva però també crítica, si és necessari, amb la tasca del govern. També els dos partits critiquen novament l'increment de la massa salarial.

Els grups municipals de la CUP i el PSC a l'ajuntament de Balaguer diuen que faran una oposició constructiva però també crítica, si és necessari, amb la tasca de l'equip de govern d'ERC, que té la majoria absoluta. 
 
Des de la CUP, el regidor Josep Maria Colea, ha dit avui en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer, que seguiran la mateixa línia de la passada legislatura donant suport a les coses que creguin beneficioses per Balaguer i criticant aquelles que, segons ells, no ho siguin.
 
Àudio......
 
Respecte a les propostes que apuntava ara el regidor, Colea ha recordat que alguns dels punts del pacte d'investidura de l'any 2015 com la posada en marxa novament de l'Escola Taller, uns pressupostos participatius o la borsa de treball de l'ajuntament, no s'han complert.  Tampoc s'han aplicat les mesures pactades quan la CUP va donar suport al pressupost del 2018 com, per exemple, subvencionar l'IBI a les famílies que tenen necessitats, ajudes per adquirir medicaments o la tarifació social de les escoles municipals.
 
Colea també s'ha mostrat escèptic pel que fa a una actitud de diàleg i consens per part de l'equip de govern amb les forces de l'oposició. Segons ha dit, durant aquesta legislatura "només ho han fet que n'han tingut la necessitat".
 
D'altra banda, Colea també ha reiterat avui les crítiques del dia del ple del cartipàs al respecte de les retribucions dels membres de l'equip de govern. Ha parlat d'una puja anual del 26,5 % de la massa salarial i també d'increments de sous com, per exemple, el del paer en cap.
 
Àudio.....
 
Per la seva banda, el regidor del PSC, Carlos Garcia, també ha dit que donaran suport als projectes amb què estiguin d'acord i mostraran la seva disconformitat amb els que no. També Garcia ha reiterat que el grup socialista serà la veu a l'ajuntament dels ciutadans no independentistes.
 
Àudio
 
Respecte a les retribucions de l'equip de govern, Carlos Garcia també ha dit que l'increment de la massa salarial és innecessari i ha assenyalat hi ha un excés i que a l'ajuntament de Balaguer sempre s'havia funcionat amb menys dedicació,  amb no tants regidors dedicats a tasques de govern.
 
Àudio.....
 
Carlos Garcia també ha fet aquestes declaracions avui en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer.
 

Altres notícies comarcals

»Finalitzen les obres del carrer de la Banqueta perquè l'aigua pugui desembocar cap al riu de forma més ràpida en cas de pluges intenses.

»Una vintena d'estudiants, professors i arqueòlegs participaran des d'avui i fins al 28 de juliol en el curs pràctic d'arqueologia andalusina organitzat al Pla d'Almatà de Balaguer. Paral·lelament es fa un cicle de xerrades obertes a tota la ciutadania.

»Aquest dilluns s'inicia un any més el programa Jova a Balaguer. Els participants d'enguany col·laboren amb la brigada municipal en les tasques de millora que habitualment es fan cada estiu en els diferents centres educatius

»Aquest cap s'ha fet arreu del país la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple. A Balaguer el Mulla't es va fer dissabte i diumenge a les piscines municipals i es van recollir 539 euros.

»La música d'Atenea Quartet i les veus d'Enric Arquinbau i Carme Alòs amb omplert aquest diumenge el Monestir de les Franqueses en un nou concert del Juliol de Música i Poesia.

»La Transsegre ha tancat la 35a edició aquest diumenge amb la segona etapa de la baixada de barques pel riu Segre entre Gerb i Balaguer. Dissabte 250 barques van omplir el riu i a la nit gran festa al parc de la Transsegre

»Més de 200 embarcacions i els seus tripulants han baixat pel Segre en el tram entre Camarasa i Sant Llorenç en la 35a edició de la Transsegre. El concert de Buhos ha omplert el Parc de la Transsegre. Aquest diumenge es farà la baixada fins a Balaguer.

»Aquest cap de setmana es porta a terme arreu del país la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. A Balaguer el Mullat es farà dissabte i diumenge a les piscines municipals.

»Propostes per al cap de setmana a Balaguer, comarca i territori. Protagonitzades a casa nostra per la festa de la Transsegre.

»A partir d'aquets divendres la Policia Local de Balaguer portarà el mateix model d’uniforme que els Mossos d'esquadra i la resta de Policies Locals per del territori per reforçar la imatge de Policia de Catalunya.

»Balaguer celebra aquest cap de setmana la 35a edició de la Transsegre amb la inscripció de 244 barques. A banda de la baixada pel riu hi ha previstes activitats paral•leles com les actuacions musicals al parc de la Transsegre.

»Aquest divendres a les 20:30 h té lloc al Casal Lapallavacara la “Zumba Fluor Parties”, sessions de ball zumba nocturnes, on la llum, la música i altres sorpreses hi seran presents


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt