Dijous 05 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

15-07-2019

Finalitzen les obres del carrer de la Banqueta perquè l'aigua pugui desembocar cap al riu de forma més ràpida en cas de pluges intenses.

La setmana passada van quedar enllestides les obres del carrer de la Banqueta perquè l'aigua pugui desembocar cap al riu de forma més ràpida en cas de pluges intenses. Tot i això, per donar l'obra per acabada del tot encara manca posar una barana d'uns 25 metres que delimiti el què és la vorera de la calçada, una barana molt similar a la que hi ha a la passarel·la peatonal en direcció a la plaça del Jutge.
 
Així ho explica tot seguit el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal.
 
Àudio. 
 
Les obres han consistit en una rebaixa de la vorera i la substitució d'una part del mur de pedra per una barana, per intentar que el màxim d'aigua possible vagi cap al riu en cas de pluges fortes. D'aquesta manera s'evitaran les acumulacions hídriques, que en episodis puntuals havien suposat problemes per alguns conductors i provocat, fins i tot, inundacions de baixos de la zona. Segons explicava també Vidal fa uns dies a Ràdio Balaguer, els treballs no solucionaran del tot el problema en cas d'un aiguat intens com el del setembre de l'any 2016 però sí que mitigaran els efectes.
 
Els treballs els ha dut a terme la brigada d'obres de l'ajuntament de Balaguer i el cost ha rondat els 2.500 euros.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies comarcals

»Tot és a punt per la posada en funcionament aquest dijous al vespre de la pista de gel a Balaguer tot i que dependrà de les condicions meteorològiques de les properes hores i del gruix de gel.

»Aquest dijous tindrà lloc l'encesa dels llums de Nadal a Balaguer. Es farà a les 20.30 h a la plaça del Mercadal, amb xocolata desfeta per a tots els assistents i cantada de nadales amb l'Orfeó Balaguerí

»Durant aquest any, Solsona, Balaguer, Cervera, Mollerussa, Juneda i la Seu d'Urgell han acollit l'activitat 'Un Matí d'Orquestra' als seus teatres per afavorir l'accés a la cultura dels col·lectius més vulnerables i en risc d'exclusió social.

»L'Escola Mont-Roig de Balaguer realitza tallers d'emprenedoria en família per realitzar productes en quantitat considerable per posar a la parada que el centre tindrà a la Fira de Santa Llúcia del proper 7 de desembre

»Aquest dijous s'ha fet l'acte de cloenda del projecte De la Mà: Acompanyament a la Gent Gran dins del Programa, Treball als Barris. Durant els sis mesos del programa s’han atès 23 persones.

»El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, nega que no s'estigui treballant amb l'expedient que ha de permetre a l'ajuntament cobrar 900.000 euros de quotes urbanístiques tot i que assenyala que no és un tema que urgeixi pel que fa a terminis

»Balaguer prepara unes festes de Nadal plenes de novetats, com la incorporació de l'Estel d’Orient com a element, que ha de servir per reivindicar el cel del Montsec com atractiu turístic de la ciutat.

»Aquest dijous tindrà lloc l'encesa dels llums de Nadal. L’encesa es farà a les 20.30 h a la plaça del Mercadal amb xocolata desfeta per a tots els assistents i cantada de nadales amb L’Orfeó Balaguerí

»AFANOC LLEIDA amplia la seva xarxa de botigues solidàries amb 10 a tota la província i crea una postal personalitzada per Nadal. A partir d'ara, també es trobarà una selecció del marxandatge a la Boutique Infantil de Balaguer

»Des de l'Assemblea Verda de l’escola Mont-roig el passat dilluns, dia 2 de desembre, es va organitzar una xerrada per informar l’alumnat sobre les normes d’ús dels patinets.

»Amplien i consoliden l'atenció psicològica i els tallers de ioga i exercici físic per als pacients oncològics als centres d'atenció primària del pla de Lleida, entre ells al CAP de Balaguer.

»El grup municipal de Junts per Balaguer confia que l'equip de govern inclogui als pressupostos de l'any que ve els 900.000 euros de quotes urbanístiques que el consistori té pendents de cobrament. Hi ha unes al·legacions pendents de contestar des del 2016


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt