Dijous 05 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

18-07-2019

Montgai preveu obrir durant el mes d'agost el centre de serveis per a la gent gran. Amb l'objectiu de donar-lo a conèixer, el servei serà gratuït les primeres setmanes

Montgai preveu obrir durant el proper mes d'agost el centre de serveis per a la gent gran. Així ho ha confirmat a Ràdio Balaguer l'alcalde, Jaume Gilabert, que explica que l'interior del centre ja està totalment acabat i que només hi ha pendent l'adequació de l'exterior.
 
Àudio.....
 
Amb l'objectiu de donar-lo a conèixer, el centre, que obrirà des del matí fins al vespre i oferirà servei de menjador, serà gratuït les primeres setmanes, segons també ha confirmat Jaume Gilabert.
 
Àudio.......
 
Segons el mateix Gilabert, l'objectiu del nou equipament és donar una atenció preferent a les persones més grans. El  centre podrà acollir fins a 30 usuaris que, a part de fer estada durant el dia, podran participar de les moltes activitats previstes. En aquest sentit, la intenció és que sigui un centre interactiu i dinàmic amb activitats de tot tipus i obert als veïns del municipi i també d'altres pobles del voltant.
 
Àudio…. 
 
El centre de serveis per a la gent gran serà gestionat pel propi ajuntament en coordinació amb el consell comarcal de la Noguera.
 
Àudio…..
 
El nou equipament haurà costat aproximadament uns 400.000 euros tenint en compte la compra dels terrenys i edificacions que s'ha hagut de fer per habilitar el centre, l'obra pròpiament dita i el mobiliari. 
 
El 75 % d'aquests  400.000 euros estan finançats pel Pla de barris de la Generalitat i la resta amb recursos propis de l'ajuntament o d'altres administracions.
 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius

Altres notícies comarcals

»Tot és a punt per la posada en funcionament aquest dijous al vespre de la pista de gel a Balaguer tot i que dependrà de les condicions meteorològiques de les properes hores i del gruix de gel.

»Aquest dijous tindrà lloc l'encesa dels llums de Nadal a Balaguer. Es farà a les 20.30 h a la plaça del Mercadal, amb xocolata desfeta per a tots els assistents i cantada de nadales amb l'Orfeó Balaguerí

»Durant aquest any, Solsona, Balaguer, Cervera, Mollerussa, Juneda i la Seu d'Urgell han acollit l'activitat 'Un Matí d'Orquestra' als seus teatres per afavorir l'accés a la cultura dels col·lectius més vulnerables i en risc d'exclusió social.

»L'Escola Mont-Roig de Balaguer realitza tallers d'emprenedoria en família per realitzar productes en quantitat considerable per posar a la parada que el centre tindrà a la Fira de Santa Llúcia del proper 7 de desembre

»Aquest dijous s'ha fet l'acte de cloenda del projecte De la Mà: Acompanyament a la Gent Gran dins del Programa, Treball als Barris. Durant els sis mesos del programa s’han atès 23 persones.

»El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, nega que no s'estigui treballant amb l'expedient que ha de permetre a l'ajuntament cobrar 900.000 euros de quotes urbanístiques tot i que assenyala que no és un tema que urgeixi pel que fa a terminis

»Balaguer prepara unes festes de Nadal plenes de novetats, com la incorporació de l'Estel d’Orient com a element, que ha de servir per reivindicar el cel del Montsec com atractiu turístic de la ciutat.

»Aquest dijous tindrà lloc l'encesa dels llums de Nadal. L’encesa es farà a les 20.30 h a la plaça del Mercadal amb xocolata desfeta per a tots els assistents i cantada de nadales amb L’Orfeó Balaguerí

»AFANOC LLEIDA amplia la seva xarxa de botigues solidàries amb 10 a tota la província i crea una postal personalitzada per Nadal. A partir d'ara, també es trobarà una selecció del marxandatge a la Boutique Infantil de Balaguer

»Des de l'Assemblea Verda de l’escola Mont-roig el passat dilluns, dia 2 de desembre, es va organitzar una xerrada per informar l’alumnat sobre les normes d’ús dels patinets.

»Amplien i consoliden l'atenció psicològica i els tallers de ioga i exercici físic per als pacients oncològics als centres d'atenció primària del pla de Lleida, entre ells al CAP de Balaguer.

»El grup municipal de Junts per Balaguer confia que l'equip de govern inclogui als pressupostos de l'any que ve els 900.000 euros de quotes urbanístiques que el consistori té pendents de cobrament. Hi ha unes al·legacions pendents de contestar des del 2016


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt