Dissabte 18 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

19-07-2019

El grup d'ERC a l'oposició a l'ajuntament de Ponts impugnarà el ple del cartipàs celebrat el passat dilluns. Segons Solés Carabassa, el ple es va celebrar amb caràcter d'urgència sense cap fonament

El grup d'ERC a l'oposició a l'ajuntament de Ponts ha anunciat que impugnaran el ple del cartipàs celebrat el passat dilluns. Segons la cap de llista d'aquesta formació en les passades eleccions municipals, Solés Carabassa, el ple es va celebrar amb caràcter d'urgència sense cap fonament i després que des d'ERC al•leguessin que la convocatòria del ple que havia previst el consistori abans d'aquest s'havia fet sense l'antelació de dos dies hàbils i sense disposar de tota la documentació necessària.
 
Així ho ha explicat avui a Ràdio Balaguer, Solés Carabassa.
 
Àudio. 
 
Segons ha dit també Solés Carabassa a Ràdio Balaguer, properament presentaran un recurs de reposició i en cas que el ple no l'estimi no descarten fer un recurs contenciós.
 
Per la seva banda, l'alcalde de Ponts, Josep Tàpies, ha admès que el primer ple s'havia convocat sense l'antelació oportuna però també diu que ell té la potestat de convocar un ple urgent quan ell cregui convenient.
 
Àudio. 
 
D'altra banda, des d'ERC han denunciat també que el Patronat d'Inciatives de Ponts al qual estan adscrits dos regidors de l'equip de govern no compta amb dotació pressupostària per fer front a la seva retribució.
 
Per la seva banda, l'alcalde de Ponts ha explicat que el Patronat depèn de l'ajuntament i que aquest properament dotarà el Patronat de la consignació pressupostària en breu.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies comarcals

»Pau Figueres Quartet ha ofert aquest divendres dins del cicle 'A escena' del Teatre De Balaguer, un concert amb una barreja d'arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest divendres s'ha presentat a la Biblioteca Margarida de Montferrat la el llibre 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec de la balaguerina Edurne López

»L'ajuntament de Balaguer continua amb les obres de millora de la vorera del carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Després del tram comprés entre els carrers Cadí i Urgell, ara està millorant un tram entre el carrer Cadí i Sant Crist.

»Aquest divendres al Teatre municipal de Balaguer Pau Figueres Quartet oferirà un concert dins del cicle 'A escena'. Es presentarà el seu últim disc 'Nada nuevo bajo el sol', que barreja arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest dissabte tindrà lloc a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. Hi assistirà una representació institucional de Balaguer.

»Balaguer celebra Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs a la plaça del Mercadal i la participació de 102 tractors i 6 carrosses. Tot seguit s'ha fet un dinar de germanor i ball al pavelló Molí de l'Esquerrà

»Aquest divendres dia 17 es farà a la Biblioteca Margarida de Montferrat la presentació del llibre i taller 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec d'Edurne López

»Nova edició a Balaguer del programa ‘De la mà: Acompanyament a la Gent Gran'

»El Cinema Balaguer projectarà aquest cap de setmana la pel·lícula '1917' amb 10 nominacions als premis Òscar!!!Bèl.lica. Drama.

»Aquest divendres a les 6 de la tarda al Casal Lapallavacara xerrada 'Diagnòstic, migranya. Busquem solucions?'

»Balaguer farà públic els propers dies un esborrany de la nova ordenança reguladora del mercat setmanal. Ho farà abans de portar-la a aprovació provisional en un ple municipal perquè els afectats hi puguin dir la seva

»El proper dijous 23 de gener alumnes de l'INS Ciutat de Balaguer presentaran a Lleida la seva experiència de cooperativisme. Més de 2000 persones participen a les activitats organitzades per Ponent Coopera durant el 2019.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt