Diumenge 15 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

19-08-2019

El rebut mitjà de l'IBI urbà a Lleida varia força entre municipis molt propers, segons publica el diari Segre. L'alcalde de Balaguer diu que la comparativa s'hauria de fer tenint en compte factors com la superfície o l'antiguitat dels immobles

El rebut mitjà de l'IBI urbà a Lleida varia força entre municipis molt propers a la demarcació de Lleida, segons publica avui el diari Segre.
 
El rotatiu afirma, d'acord amb les dades del cadastre corresponents a l'any passat, que les diferències entre pobles de la mateixa comarca poden arribar a superar el 200 %. 
 
Els imports mitjans més cars de Lleida se situen a Les, Prullans, Térmens i Benavent de Segrià, seguit de Balaguer, que és la capital més cara amb 450,63 euros, segons el diari Segre.
 
Al respecte, el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, tot i ser conscient que el de la capital de la Noguera, és un IBI alt i que per això durant la passada legislatura va quedar congelat, diu que el coeficient per calcular l'IBI no és dels més alts i que per fer els càlculs i les comparacions amb altres municipis s'han de tenir en compte factors o paràmetres com la superfície, el valor o l'antiguitat dels diferents pisos. 
 
Àudio....
 
Un altre dels factors a tenir en compte per justificar un determinat IBI, segons Vidal, són els serveis que s'ofereixen en cada municipi.
 
Àudio......
 
El paer en cap, d'altra banda, ha avançat que de moment no es plantegen una puja de l'IBI i que aquesta la podrien estudiar o no en funció de l'evolució econòmica dels propers mesos.
 
Àudio.....
 
L'import mitjà del rebut de l'Impost de Béns Immobles més barat és, segons també el diari Segre, el de Sant Esteve de la Sarga, amb 44,54 euros.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies comarcals

»Una Plaça Mercadal plena de Gom a Gom rep l’infant Pere. La pujada de torxes, el ball de l'Harpia i un gran sopar a l’espai de les Tabernes han completat la jornada encara que la pluja no ha permès fer els concerts de la nit

»La festa de l'Harpia Balaguer ha tornat a comptar novament amb l'espai gastronòmic les Tavernes al bell mig de la Plaça Mercadal. Enguany amb productes amb el distintiu Noguerament Bó

»VÍDEO > L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es fa aquest dissabte 14 de setembre durant tot el dia al carrer del Pont.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana l’Harpia, Balaguer Medieval acull el campament medieval liderat pel grup de recreació Fets Històrics amb recreacionistes vinguts d’arreu del territori.

»SAÜC PRESENTA EL SEU NOU VIDEOCLIP 'HARPIA'

»VÍDEO > Aquest divendres ha tingut lloc a Balaguer la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer, ara fa 700 anys.

»Una visita guiada al Castell Formós i la lectura teatralitzada d'alguns fragments de la 'Crònica del rei Pere el Cerimoniós' clouen la 1a jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós celebrada aquest divendres a Balaguer

»Des d'avui divendres i durant tot el cap de setmana Balaguer es convertirà en una població medieval tot celebrant el seu important passat històric amb la 9a edició de la festa de l'Harpia, Balaguer Medieval.

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es farà aquest dissabte 14 d'agost durant tot el dia al carrer del Pont

»La CHE dona el permís al pàrquing d'autocaravanes de Balaguer sense que de moment els usuaris puguin pernoctar al ser zona inundable.

»Aquest divendres té lloc la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer ara fa 700 anys. La jornada es fa coincidint amb l'nici de l'Harpia

»Aquest dijous s'ha inaugurat l'exposició de la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida a Balaguer. Fins al 15 d'octubre es podrà visitar a la Sala d'exposicions de la Paeria de Balaguer.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt