Dilluns 20 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

19-08-2019

El rebut mitjà de l'IBI urbà a Lleida varia força entre municipis molt propers, segons publica el diari Segre. L'alcalde de Balaguer diu que la comparativa s'hauria de fer tenint en compte factors com la superfície o l'antiguitat dels immobles

El rebut mitjà de l'IBI urbà a Lleida varia força entre municipis molt propers a la demarcació de Lleida, segons publica avui el diari Segre.
 
El rotatiu afirma, d'acord amb les dades del cadastre corresponents a l'any passat, que les diferències entre pobles de la mateixa comarca poden arribar a superar el 200 %. 
 
Els imports mitjans més cars de Lleida se situen a Les, Prullans, Térmens i Benavent de Segrià, seguit de Balaguer, que és la capital més cara amb 450,63 euros, segons el diari Segre.
 
Al respecte, el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, tot i ser conscient que el de la capital de la Noguera, és un IBI alt i que per això durant la passada legislatura va quedar congelat, diu que el coeficient per calcular l'IBI no és dels més alts i que per fer els càlculs i les comparacions amb altres municipis s'han de tenir en compte factors o paràmetres com la superfície, el valor o l'antiguitat dels diferents pisos. 
 
Àudio....
 
Un altre dels factors a tenir en compte per justificar un determinat IBI, segons Vidal, són els serveis que s'ofereixen en cada municipi.
 
Àudio......
 
El paer en cap, d'altra banda, ha avançat que de moment no es plantegen una puja de l'IBI i que aquesta la podrien estudiar o no en funció de l'evolució econòmica dels propers mesos.
 
Àudio.....
 
L'import mitjà del rebut de l'Impost de Béns Immobles més barat és, segons també el diari Segre, el de Sant Esteve de la Sarga, amb 44,54 euros.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies comarcals

»Aquest dissabte s'ha fet a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. L’acte ha comptat amb la presencia del Paer en Cap

»Gran estrena aquest cap de setmana al Cinema Balaguer amb la pel·lícula '1917' amb 10 nominacions als premis Òscar

»El Servei Educatiu de la Noguera acull aquest dissabte la primera de les jornades formatives que s'ofereixen des del PFZ. La d'avui és 'La ciència de la llum i el color' adreçada a docents de Educació Infantil-Primària-Secundària.

»Pau Figueres Quartet ha ofert aquest divendres dins del cicle 'A escena' del Teatre De Balaguer, un concert amb una barreja d'arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest divendres s'ha presentat a la Biblioteca Margarida de Montferrat la el llibre 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec de la balaguerina Edurne López

»L'ajuntament de Balaguer continua amb les obres de millora de la vorera del carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Després del tram comprés entre els carrers Cadí i Urgell, ara està millorant un tram entre el carrer Cadí i Sant Crist.

»Aquest divendres al Teatre municipal de Balaguer Pau Figueres Quartet oferirà un concert dins del cicle 'A escena'. Es presentarà el seu últim disc 'Nada nuevo bajo el sol', que barreja arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest dissabte tindrà lloc a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. Hi assistirà una representació institucional de Balaguer.

»Balaguer celebra Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs a la plaça del Mercadal i la participació de 102 tractors i 6 carrosses. Tot seguit s'ha fet un dinar de germanor i ball al pavelló Molí de l'Esquerrà

»Aquest divendres dia 17 es farà a la Biblioteca Margarida de Montferrat la presentació del llibre i taller 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec d'Edurne López

»Nova edició a Balaguer del programa ‘De la mà: Acompanyament a la Gent Gran'

»El Cinema Balaguer projectarà aquest cap de setmana la pel·lícula '1917' amb 10 nominacions als premis Òscar!!!Bèl.lica. Drama.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt