Dilluns 20 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

20-08-2019

Més participació, més nivell i més èxit que mai. Això és el que s'espera per al proper dissabte 24 a la capital de la Noguera en el mac de la 14a EDICIÓ triatló muntanya i 2a edició del quadratló

La prova del dissabte en la modalitat de muntanya coincidirà amb el campionat de Catalunya de triatlons de muntanya. El circuit traçat pels organitzadors de la prova, l’Ajuntament de Balaguer i el Club Esportiu pedala.cat, repetirà el recorregut de BTT de l’edició anterior. 
 
La prova de Balaguer està considerada una de les més dures i tècniques a nivell de BTT tot i la curta distància del recorregut. 
 
La modalitat del auadratló serà una prova puntuable per la Copa del Món de Quadratló, en què només 10 seus ostenten aquest títol honorífic. La bona predisposició i acceptació en la seva primera edició, la del 2018, ha fet que per la present s’hagin duplicat el nombre de participants i a hores d’ara ja tinguin les 50 places cobertes en la modalitat amb kayac. 
 
Les diferents proves començaran a l’embassament de St. Llorenç, amb el tram de natació; continuaran amb el circuit de BTT o de carretera en el quadratló, tots dos de 22 km de recorregut total, amb una duresa important i uns paratges agradables que cobriran les poblacions de St. Llorenç, Gerb i Vilanova fins arribar a Balaguer, i seguir amb la part de piragua (Quadratló) al riu Segre i concloure la prova amb el clàssic circuit urbà per la bultra del Segre.  
 
S’espera cobrir totes les places disponibles en cada una de les modalitats i que una edició més, Balaguer esdevingui un referent nacional en l’organització d’aquests actes. 

Altres notícies comarcals

»Aquest dissabte s'ha fet a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. L’acte ha comptat amb la presencia del Paer en Cap

»Gran estrena aquest cap de setmana al Cinema Balaguer amb la pel·lícula '1917' amb 10 nominacions als premis Òscar

»El Servei Educatiu de la Noguera acull aquest dissabte la primera de les jornades formatives que s'ofereixen des del PFZ. La d'avui és 'La ciència de la llum i el color' adreçada a docents de Educació Infantil-Primària-Secundària.

»Pau Figueres Quartet ha ofert aquest divendres dins del cicle 'A escena' del Teatre De Balaguer, un concert amb una barreja d'arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest divendres s'ha presentat a la Biblioteca Margarida de Montferrat la el llibre 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec de la balaguerina Edurne López

»L'ajuntament de Balaguer continua amb les obres de millora de la vorera del carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Després del tram comprés entre els carrers Cadí i Urgell, ara està millorant un tram entre el carrer Cadí i Sant Crist.

»Aquest divendres al Teatre municipal de Balaguer Pau Figueres Quartet oferirà un concert dins del cicle 'A escena'. Es presentarà el seu últim disc 'Nada nuevo bajo el sol', que barreja arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest dissabte tindrà lloc a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. Hi assistirà una representació institucional de Balaguer.

»Balaguer celebra Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs a la plaça del Mercadal i la participació de 102 tractors i 6 carrosses. Tot seguit s'ha fet un dinar de germanor i ball al pavelló Molí de l'Esquerrà

»Aquest divendres dia 17 es farà a la Biblioteca Margarida de Montferrat la presentació del llibre i taller 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec d'Edurne López

»Nova edició a Balaguer del programa ‘De la mà: Acompanyament a la Gent Gran'

»El Cinema Balaguer projectarà aquest cap de setmana la pel·lícula '1917' amb 10 nominacions als premis Òscar!!!Bèl.lica. Drama.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt