Diumenge 15 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

23-08-2019

L'AECC Lleida augmenta els horaris i el nombre activitats gratuïtes arreu del territori. A Balaguer oferirà aquest any classes de ioga, que es sumen a les activitats de Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual i grup d'exercici.

L'AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lleida inicia al setembre el curs amb grans novetats i una programació plena d’activitats gratuïtes per a persones que han patit o estan passant per un procés oncològic. 
 
L’objectiu de les classes de ioga, exercici físic, zumba i fisioteràpia aquàtica, entre altres, és fomentar la salut, el suport emocional i l'exercici físic de persones amb càncer. 
 
Enguany, l’Associació ha volgut ampliar la cartellera d’activitats oferint classes d’exercici físic durant tot l’any, en comptes de realitzar-les només de febrer a maig, com es feia fins ara. A més, Tremp inicia un grup d’exercici físic.
 
D’altra banda, Cervera i Balaguer s’estrenen amb les classes de ioga; Tremp també ho fa amb un grup d’exercici físic i la Seu d’Urgell, amb fisioteràpia individual. Mollerussa i Tàrrega amplien les classes de fisioteràpia aquàtica a tot l’any.
 
Cal destacar que totes aquestes activitats són gratuïtes i es duen a terme en diferents horaris de matí o tarda, segons el municipi en el qual es desenvolupi. A més, les activitats del Pirineu lleidatà estan subjectes a canvis.
 
Els serveis que presta l'AECC de Lleida arreu del territori varien en funció de la localitat. En aquest sentit, cal destacar les següents activitats: 
- L’Alta Ribagorça: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual, ioga i marxa nòrdica.
- L’Alt Urgell: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual i grup de suport mutu.
- La Noguera: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual, grup d’exercici físic i ioga. 
- Les Garrigues: Atenció psicològica individual, zumba, fisioteràpia aquàtica i individual i ioga. 
- La Segarra: Fisioteràpia aquàtica i individual, ioga, grup d’exercici físic i atenció psicològica individual. 
- Segrià: Fisioteràpia aquàtica i individual, grup d’exercici físic, ioga, atenció psicològica individual i grup de suport mutu.
- El Pla d’Urgell: Fisioteràpia aquàtica i individual, marxa nòrdica, atenció psicològica individual, grup d’exercici físic i ioga.
- Tàrrega: Fisioteràpia aquàtica i individual, ioga, grup d'exercici físic i atenció psicològica individual.
- Pallars Jussà: Atenció psicològica individual, grup de suport mutu, fisioteràpia individual, grup d’exercici físic. 
- Pallars Sobirà: Atenció psicològica individual, grup de suport mutu, fisioteràpia individual i marxa nòrdica. 
- La Vall d’Aran: Fisioteràpia aquàtica i individual, atenció psicològica individual i ioga.
 
Els serveis s'ofereixen en les següents localitats lleidatanes: Pont de Suert (Alta Ribagorça), la Seu d’Urgell (Alt Urgell), Vielha (Val d’Aran), Balaguer (Noguera), Lleida (Segrià), Mollerussa (Pla d'Urgell), Tàrrega (Urgell), Cervera (Segarra), les Borges Blanques (Garrigues), Sort (Pallars Sobirà) Tremp i la Pobla de Segur (Pallars Jussà).
Per inscriure’s a les activitats, els interessats en les activitats del Pirineu es poden dirigir al telèfon  679 52 98 18 o per mail a jordi.arjo@aecc.es; els del Pla de Lleida ho poden fer a través de 618 42 18 07 o aida.angles@aecc.es; i els de Lleida ciutat a 651 04 44 73 o cristina.fondevila@aecc.es.
 
Un any més, l’AECC Lleida es compromet a donar servei a tot el territori lleidatà amb activitats, conferències, suport psicològic, servei de fisioteràpia, etc. totalment gratuïtes per a persones que han patit o pateixen càncer i familiars. 
 
Actualment, l’Associació ja té 100 delegacions i juntes locals i, durant el 2018, va atendre a un total de 1.059 persones entre pacients i familiars.
També participen en les accions de l’associació més de 550 voluntaris i col•laboradors. I l’AECC Lleida ja compta amb més de 3.800 socis. 
 

Altres notícies comarcals

»Una Plaça Mercadal plena de Gom a Gom rep l’infant Pere. La pujada de torxes, el ball de l'Harpia i un gran sopar a l’espai de les Tabernes han completat la jornada encara que la pluja no ha permès fer els concerts de la nit

»La festa de l'Harpia Balaguer ha tornat a comptar novament amb l'espai gastronòmic les Tavernes al bell mig de la Plaça Mercadal. Enguany amb productes amb el distintiu Noguerament Bó

»VÍDEO > L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es fa aquest dissabte 14 de setembre durant tot el dia al carrer del Pont.

»VÍDEO > Aquest cap de setmana l’Harpia, Balaguer Medieval acull el campament medieval liderat pel grup de recreació Fets Històrics amb recreacionistes vinguts d’arreu del territori.

»SAÜC PRESENTA EL SEU NOU VIDEOCLIP 'HARPIA'

»VÍDEO > Aquest divendres ha tingut lloc a Balaguer la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer, ara fa 700 anys.

»Una visita guiada al Castell Formós i la lectura teatralitzada d'alguns fragments de la 'Crònica del rei Pere el Cerimoniós' clouen la 1a jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós celebrada aquest divendres a Balaguer

»Des d'avui divendres i durant tot el cap de setmana Balaguer es convertirà en una població medieval tot celebrant el seu important passat històric amb la 9a edició de la festa de l'Harpia, Balaguer Medieval.

»L'Associació de Veïns del Centre Històric de Balaguer organitza, un any més, la Mostra d'oficis antics. Es farà aquest dissabte 14 d'agost durant tot el dia al carrer del Pont

»La CHE dona el permís al pàrquing d'autocaravanes de Balaguer sense que de moment els usuaris puguin pernoctar al ser zona inundable.

»Aquest divendres té lloc la primera jornada d'estudis Rei Pere el Cerimoniós en motiu de la commemoració del naixement del rei Pere III a Balaguer ara fa 700 anys. La jornada es fa coincidint amb l'nici de l'Harpia

»Aquest dijous s'ha inaugurat l'exposició de la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida a Balaguer. Fins al 15 d'octubre es podrà visitar a la Sala d'exposicions de la Paeria de Balaguer.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt