Dimarts 21 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

06-11-2019

Els treballadors del servei de recollida de la brossa a la comarca de la Noguera inicien a partir d'aquest dijous vaga, després que la reunió mantinguda amb l'empresa FCC hagi acabat sense acord, i a l'espera de la mediació prevista per divendres.

Acaba sense acord la reunió entre la plantilla del servei de recollida de la brossa a la comarca de la Noguera amb responsables de l'empresa FCC, que és l'encarregada de gestionar el servei. 
 
Les dues parts s'han reunit aquest dimecres a la seu del Consell Comarcal, en unes negociacions que s'han allargat hores i en les que tot i algunes cessions per les dues parts, no s'ha pogut tancar una resolució satisfactòria. 
 
Després de la reunió, la plantilla ha decidit anar a la vaga, que s'iniciarà dijous a les 6 del matí. En la reunió de treballadors s'han acordat també els serveis mínims que seran del 50% del servei. 
 
Tot i la decisió d'anar a la vaga, des de la plantilla es manté encara la confiança en una possible resolució satisfactòria del conflicte en la reunió de mediació que es farà divendres a Treball i a la que hi assistiran novament les parts implicades, empresa, treballadors i Consell Comarcal.
 
Des de la plantilla s'espera així mateix la implicació d'altres actors afectats per la situació, com són per exemple els alcaldes de la comarca. 
 
El servei de recollida de la brossa comarcal és l'encarregat de la gestió de la recollida selectiva a la ciutat de Balaguer. A la resta de comarca s'encarrega tant de la recollida selectiva com de la de residus. 
 
Recordem que la plantilla del servei, formada per 15 treballadors, demana a l'empresa, FCC (Fomento de Construcciones y Contratas), que tingui en compte les propostes de millores salarials presentades pels treballadors, així com el compromís d'un conveni col•lectiu abans que acabi l'any. 

Altres notícies comarcals

»Del 21 de gener fins el 3 de febrer la Biblioteca acull l'exposició 'Aloma, de Mercè Rodoreda. 50 anys de la segona edició de la novel·la ' .

»El sindicat d'ensenyament CGT a Lleida mostra la seva preocupació en una nota pel tancament progressiu de l'escola pública Cervantes de Lleida. Un Procés que també segons CGT viurà l’escola Àngel Guimerà de Balaguer

»Aquest dissabte s'ha fet a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. L’acte ha comptat amb la presencia del Paer en Cap

»Gran estrena aquest cap de setmana al Cinema Balaguer amb la pel·lícula '1917' amb 10 nominacions als premis Òscar

»El Servei Educatiu de la Noguera acull aquest dissabte la primera de les jornades formatives que s'ofereixen des del PFZ. La d'avui és 'La ciència de la llum i el color' adreçada a docents de Educació Infantil-Primària-Secundària.

»Pau Figueres Quartet ha ofert aquest divendres dins del cicle 'A escena' del Teatre De Balaguer, un concert amb una barreja d'arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest divendres s'ha presentat a la Biblioteca Margarida de Montferrat la el llibre 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec de la balaguerina Edurne López

»L'ajuntament de Balaguer continua amb les obres de millora de la vorera del carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Després del tram comprés entre els carrers Cadí i Urgell, ara està millorant un tram entre el carrer Cadí i Sant Crist.

»Aquest divendres al Teatre municipal de Balaguer Pau Figueres Quartet oferirà un concert dins del cicle 'A escena'. Es presentarà el seu últim disc 'Nada nuevo bajo el sol', que barreja arrels flamenques amb música moderna.

»Aquest dissabte tindrà lloc a Reus l'acte de cloenda de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català i traspàs del títol a la ciutat de Balaguer, que l'ostentarà durant tot l'any 2020. Hi assistirà una representació institucional de Balaguer.

»Balaguer celebra Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs a la plaça del Mercadal i la participació de 102 tractors i 6 carrosses. Tot seguit s'ha fet un dinar de germanor i ball al pavelló Molí de l'Esquerrà

»Aquest divendres dia 17 es farà a la Biblioteca Margarida de Montferrat la presentació del llibre i taller 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec d'Edurne López


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt