Divendres 22 de Novembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 21 de novembre.


Concurs
Participa al concuts del fent ruta.


Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

07-11-2019

El Consell Comarcal ha informat en un comunicat dels serveis mínims després de l'anunci de l'inici de vaga indefinida per part dels treballadors de l'empresa FCC encarregada de la recollida de residus a a la comarca de la Noguera

COMUNICAT OFICIAL DEL CONSELL COMARCAL DE LA NOGUERA

Davant de l’inici de vaga indefinida per part dels treballadors de l’empresa Fomento Construcciones y Contratas SA (FCC), encarregada de la recollida de residus a la comarca de la Noguera, el Consell Comarcal de la Noguera comunica:

1. Aquesta vaga és conseqüència d'un conflicte laboral existent entre l'empresa FCC i els seus treballadors, que fa anys que negocien, entre altres, un conveni col·lectiu i pel qual fins al moment no han arribat a cap acord. El Consell Comarcal de la Noguera no intervé en aquesta negociació atès que és un conflicte estrictament laboral entre l'empresa i els seus treballadors. No obstant, des del Consell Comarcal s'ha treballat per encarrilar un acord entre treballadors i empresa.

2. El Departament de Treball de la Generalitat ha establert uns serveis mínims per tal de garantir la higiene i la salubritat a la via pública consistents en un 50% de recollida de totes les fraccions (rebuig, orgànica, paper, envasos i vidre) i en un 25% del servei de deixalleria.

3. Des del Consell Comarcal lamentem les possibles molèsties que aquesta vaga origini als habitants dels trenta municipis de la comarca i confiem que en breu les parts implicades arribin a un acord que permeti desconvocar la vaga.


Altres notícies comarcals

»Aquest dijous acaba el termini per participar en el procés del pressupost participatiu per decidir les propostes que l'equip de govern inclourà en els comptes del 2020. De moment més de 650 persones han votat algunes de les propostes.

»Una vintena de professionals relacionats amb l'alimentació i el territori, han participat en tres taules rodones aquest matí al CEI de Balaguer. La Jornada estava organitzada pel programa Agrografia de Ràdio Balaguer

»La Sala d'actes de la Paeria de Balaguer ha acollit aquest dijous la presentación del llibre 'Ovnis. Diccionario ufológico', del balaguerí Mario Acuña, un laboriós manual amb definicions, acrònims, terminologia utilitzada por ufòlegs.

»Aquest dijous al matí s'ha reunit novament el Col·lectiu Llibertat de Balaguer, en una trobada en que s'han sumat a la proposta d'Omnium Cultural per anar a autoinculpar-se al jutjat.

»El regidor de Junts per Balaguer al consistori balaguerí, Guifré Ricart, acusa l'equip de govern de dur a terme el procés del pressupost participatiu a correcuita i de no ser capaç d'informar i motivar la ciutadania perquè participi en la consulta

»L'Escola Vedruna Balaguer, com cada any, du a terme un seguit de campanyes per reforçar valors com la solidaritat, la dignitat, l'esforç, la generositat o la justícia, tan fonamentals en la formació integral de la personal

»El proper diumenge dia 1 de desembre el Centre Excursionista de Balaguer organitza una Caminada solidaria per recaptar diners per la Marató.

»L'ajuntament de Balaguer està duent a terme aquest dijous l'asfaltatge d'alguns camins i carrers molt deteriorats a la zona del secà. S'estan asfaltant part del Camí de la Vinya dels Frares i del Camí del firal al Parc del Reial.

»Aquest diumenge, 24 de novembre tindrà lloc una sortida de la programació de l'Any d'Els Llops. En aquest ocasió es farà una sortida a les restes arqueològiques de Mormur, a càrrec del Museu de la Noguera.

»Aquest dissabte 23 de novembre a la llibreria l'Argonauta la il·lustradora Aina Bestard, guanyadora del Premi Crítica Serra d'Or 2019, farà un taller per aprendre tècniques d'Il·lustració.

»L'Arxiu Comarcal de la Noguera ha fet una crida a totes les entitats esportives de Balaguer i comarca per tal que hi portin la serva documentació històrica i poder-ne així fer una millor conservació.

»El balaguerí Mario Acuña presenta aquest dijous a la sala d'actes de l'ajuntament de la capital de la Noguera el seu llibre 'Ovnis. Diccionario ufológico'


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt