Divendres 03 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

21-11-2019

L'Escola Vedruna Balaguer, com cada any, du a terme un seguit de campanyes per reforçar valors com la solidaritat, la dignitat, l'esforç, la generositat o la justícia, tan fonamentals en la formació integral de la personal

La primera d’elles es va celebrar els prop passats dies 23 i  24 d’octubre, coincidint amb la celebració del festival del DOMUND. Enguany el festival era ambientat en una trobada d’antics alumnes de l’escola en un restaurant, on rememoraren tot de records i vivències en un sopar, que, els organitzadors havien titulat El sopar dels nostres somnis.
 
Els diners recaptats, 6.937 euros, han anat destinats a tres projectes que es duen a terme a les ciutats de Sullana i Celendín del Perú. Concretament, aquests projectes són els següents: Aprenem jugant,  La música i la dansa, un camí de prevenció i Millora de l’habitatge rural. La finalitat del primer és la inclusió social infantil a través del joc. 
 
En el segon es pretén evitar conductes de risc, com la venda i consum de drogues als adolescents, el vandalisme...  Finalment, el tercer va adreçat a millorar la qualitat de vida de 15 famílies.
 
Per altra part, s’han lliurat al bisbat d’Urgell la quantitat de 730,33 euros, provinents de la postulació, per a les missions que l’Església s’encarrega de portar a la pràctica en aquells indrets o àmbits  on la seva labor i ajuda són necessaris.
 
Des d’aquestes línies el centre vol reiterar l’agraïment per l’esforç que fan les famílies a destinar uns diners per a causes solidàries i altruistes.
 

Altres notícies comarcals

»La Paeria presenta aquest dissabte la campanya 'Troba-ho a Balaguer' en el marc de la festa que es farà a la ciutat per donar una empenta a la represa de l'activitat del sector comercial.

»Obertura del Monestir de Sta Maria de les Franqueses aquest diumenge dia 5 de juliol

»ERC a Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a persones i famílies amb necessitats tot i que, ara per ara, no la inclou en el pressupost d'enguany.

»Les piscines municipals de Balaguer acolliran el cap de setmana dels dies 11 i 12 de juliol la 27a edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple. Tota la recaptació d'aquells dies es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

»Aquest dissabte dia 4 de juliol, de 7 de la tarda a 1 de la matinada, se celebrarà la festa del comerç 'SOM COMERÇ - VINE AL COMERÇ DE BALAGUER'.

»Balaguer serà aquest dissabte seu del festival 'Cultura al carrer', organitzat per Òmnium Cultural des de l'organització volen que aquest festival suposi una constatació de la voluntat popular de continuar consumint cultura

»Swing Noguera participarà aquest dissabte 4 de juliol a la festa del comerç de Balaguer amb una ballada de jazz steps. 

»La marca de cervesa artesana La balaguerina i la Finca Divina Pastora de Balaguer impulsen el festival Proximitart, un festival d'artistes de proximitat.

»Aquest mes de juliol torna l'activitat 'A l'estiu l'or el busquem al riu', en que tots els dimecres d'11 a 13h i dissabtes de 18 a 20h el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre baixa al riu per fer els seus tallers de recerca.

»L'ajuntament de Balaguer canviarà el sistema de calefacció de l'edifici consistorial de Gasoil a Gas Natural, després que els episodis de pluges del 2018 provoquessin danys importants al dipòsit ubicat al soterrani de l'edifici. 

»L'AECC Lleida organitza les primeres sortides amb pacients de càncer després del confinament. Aquestes sortides s'han engegat a Balaguer Mollerussa, Tàrrega, Tremp i Lleida.

»Junts per Balaguer demana a l'equip de govern que inclogui en el pressupost d'aquest 2020 una partida per, si és necessari, habilitar una segona convocatòria del pla de suport als sectors econòmics més castigats per la pandèmia


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt