Dissabte 25 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

14-01-2020

La Paeria de Balaguer estrena nous perfils a les xarxes socials, per tal de millorar la visibilitat de totes les accions, activitats o esdeveniments que es duguin a terme a la ciutat.

Des de l’àrea de Comunicació de la Paeria de Balaguer s’han obert diversos perfils a les xarxes socials, per tal de millorar la visibilitat de totes les accions, activitats o esdeveniments que es duguin a terme a la ciutat.
 
Els perfils que s’han obert en cada xarxa social han estat adequats a les característiques de cadascun dels espais virtuals. La utilització d’aquests canals de comunicació social estarà adequada als objectius fixats, i d’acord amb unes formes comunes de participació. Aquestes pautes a seguir a l’hora de realitzar les publicacions han de contribuir a unificar les accions de comunicació que es duguin a terme des de la Paeria.
 
Els perfils que s’han obert recentment són:
 
• Instagram: @culturaBalaguer
• Flickr: Paeria Balaguer
• Telegram: canal Paeria Balaguer / canal Agenda Balaguer
• YouTube: Paeria Balaguer
 
D’altra banda, una altra de les novetats en aquest sentit serà la renovació de l’agenda virtual de la ciutat, que encara s’està duent a terme. Aquest espai per a la consulta de les activitats i esdeveniments que es fan a Balaguer es veurà completament refet, amb un ús més intuïtiu i dinàmic, i un format més actualitzat.
 
Un dels perfils que funciona de manera més activa és el compte d’Instagram de Cultura, en el qual es publiquen les activitats i esdeveniments culturals de la ciutat.
 
En aquest s’ha realitzat un concurs durant les festes de Nadal d’enguany, consistent en cercar per balcons i terrasses l’estel de Nadal. Aquest estel ha anat canviant d’ubicació cada dos dies, i calia descobrir on era, fer-li una fotografia i penjar-la a Instagram amb els hashtags corresponents. D’acord amb les bases del concurs, avui dia 14 de gener s’ha fet el sorteig de dues entrades dobles per visitar el Centre d’Observació de l’Univers, i s’anunciarà les persones guanyadores. 

Altres notícies comarcals

»La Biblioteca Margarida de Montferrat ha organitza aquest divendres una nova hora del conte en anglès 'Story Times: The world's worst witch' a càrrec de Kids & Us Balaguer.

»El Cinema Balaguer projectarà aquest cap de setmana per segona setmana consecutiva '1917' i l'estrena de 'RICHARD JEWELL'

»Aquest divendres ha començat el curs d'auxiliar oficial d'inspecció veterinària al CEI Balaguer. Permetrà als assistents que el completin una inserció laboral en els diversos escorxadors de la zona de Lleida i comarques.

»El CDR Balaguer ha preparat una acció aquest divendres a la tarda. Es tracta d'una concentració a la Plaça del Mercadal.

»La Fundació Marguerida de Montferrato presentarà, a les 8 del vespre, l'exposició Impactos de Ramón Cerezo. L'exposició Impactos de Ramón Cerezo estarà oberta fins el 18 d'abril de 2020.

»Aquest matí continuen les tasques de neteja del tram de la carretera C-12z a la seva sortida de Balaguer en direcció Àger, que continua tancada a la circulació. D'altra banda, continuen tancats els accessos al riu com a mesura preventiva.

»Xerrada informativa: Seguretat jurídica, seguretat a les xarxes dissabte 25 de gener de 2020

»Balaguer ha presentat aquest dijous els actes de 'Ciutat del Bàsquet Català 2020'. Durant tot l'any s’han programat tot un seguit d’activitats que ompliran la ciutat de bàsquet.

»Joan Talarn assenyala el bàsquet com a 'patrimoni cultural de Balaguer', després que la ciutat hagi estat escollida Ciutat del Bàsquet Català 2020

»Divendres 24 de gener a les 6 de la tarda a la Biblioteca tindrà lloc una nova hora del conte en anglès 'Story Times: The world's worst witch' a càrrec de Kids & Us Balaguer.

»Els dies 24 i 25 de gener es farà a Balaguer una nova Campanya de donació de Sang.

»Aquest dissabte el grup balaguerí Rehenes presenta el seu 'Arañazos bajo la piel' al Cafè del Teatre de Lleida


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt