Dissabte 26 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

16-01-2020

Aquest divendres dia 17 es farà a la Biblioteca Margarida de Montferrat la presentació del llibre i taller 'Kiny & Pump: Il·luminen carrers!' a càrrec d'Edurne López

Edurne López és diplomada en Educació infantil i primària, titulada en llengües estrangeres i post graduada en gestió emocional.
 
Actualment, involucrada en diversos projectes que barregen música, ensenyament i intel•ligència afectiva. L'Edurne és una docent creativa, entusiasta i plena de vitalitat a la qual sempre li ha fascinat la literatura infantil, la música i el teatre. Creu fermament que treballar lúdicament mitjançant contes infantils permet aprofundir en les emocions, prenent consciència d'elles i fent que els nens siguin protagonistes de diferents processos afectius. Obres com Kiny & Pump li permeten incorporar la seva passió al fascinant món educatiu.
 
En aquest conte, el carrer Guilmore es disfressa de nou i la màgia de Halloween atrapa els cors dels qui s'hi passegen. Admirant grans finestrals i decoratives façanes apareix la dolça però apagada mirada de Kiny, una petita carabassa que desitja compartir la seva llum. Mia farà tot el que estigui a les seves mans per a ajudar a Kiny a aconseguir-ho.
 
La presentació del llibre i taller 'Kiny & Pump: Il•luminen carrers!', es farà es farà a les 6 de la tarda a la mateixa Biblioteca. El taller s’adreça a famílies amb infants de 3 a 6 anys. Les places són limitades prèvia inscripció a la biblioteca.
 

Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt