Dimarts 25 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

28-01-2020

Grups d'Acció Local (GAL) d’Aragó i Catalunya es reuneixen aquest dimarts i dimecres a Balaguer per intercanviar experiències Leader a Balaguer

Aquest dimarts dia 28 i dimecres dia 29, Leader Pirineu Occidental, amb el suport de Consorci GAL Noguera Segrià Nord, ha organitzat al Consell Comarcal de la Noguera una jornada de cooperació entre els grups GAL de Catalunya i d’Aragó on s’exposaran diversos projectes de cooperació. 
 
Per donar el tret de sortida a l’acte han intervingut Paul Soto, responsable i gestor de la Unidad de Apoyo (Contact Point) de la Red Europea de Desarrollo Rural; Francisco Domínguez Real, cap de servei de Programes Rurals del govern d’Aragó, i Josep Maria Martí, cap de servei de Programes Rurals de la Generalitat de Catalunya. 
 
Durant la jornada d'avui, dia 28, fins a una seixantena de coordinadors dels projectes de cooperació tant de Catalunya com d’Aragó els han anat presentant i durant la tarda es realitzarà una sessió de treball en diversos grups d’interès.
 
El dimecres 29 durant el matí s’exposaran altres experiències de projectes de cooperació entre particulars aragonesos i 5 projectes estratègics del territori català, i posteriorment un coffee work per afavorir sinergies entre entitats en un ambient més distès i proper.
 
Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada a la web del Consorci GAL Noguera Segrià Nord:
 
http://portals.ddl.net/gestio/consell-comarcal-de-la-noguera/leader
 

Altres notícies comarcals

»Aquest dilluns en el marc del projecte Biblioteques amb D.O s'ha fet l'activitat, 'A les dones ens agrada més suau? La darrera activitat del cicle serà Més enllà de la força d'un destí, de Martí Gironell i Pep Poblet el dimecres 26

»Aquest diumenge 1 de març es farà a les 12,30h la presentació del nou 'Espai dels Jueus Medievals de Balaguer' al Museu de la Noguera. Prèviament a les 11,30 conferència 'Conversos i criptojueus a la Balaguer medieval'

»El Teatre Municipal de Balaguer serà escenari el diumenge dia 1 de març del darrer espectacle del cicle d'espectacles familiar Emboirats amb l'obra de teatre 'Gran Reserva' de Rhum&Cia.

»Un any més, el Carnestoltes del Congre inunda de colors, música i gresca la ciutat de Balaguer. S'ha celebrat durant tot el cap de setmana i des de l'organització assenyalen que ha estat un dels més participatius dels darrers anys

»La música, el vi i la lectura, protagonistes aquest dilluns en el marc del projecte Biblioteques amb D.O amb l'activitat, 'A les dones ens agrada més suau? Vi entre amigues' dirigida al públic adult, especialment a dones.

»Aquest diumenge s'ha celebrat a Balaguer la rua infantil del Carnestoltes del Congre. S'han premiat les millors carrosses, vehicles amb remolc i comparses i s'ha repartit l'Olla amb Congre.

»La Tribu 43 guanya el concurs de Concurs de comparses del Carnestoltes del Congre 2020 a Balaguer, que ha aplegat molta gent a la rua i posterior com petició a la Plaça del Mercadal.

»El diumenge dia 23 a les 18h arriba al Teatre Municipal de Balaguer l'obra 'La dona del 600' dirigida per Pere Riera i Interpretada per Mercè Sampietro, Àngel Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas

»Balaguer celebra aquest cap de setmana el Carnestoltes del Congre. Per dissabte hi ha previst el 'Concurs de Comparses', a la mitjanit el tradicional 'Ball de Disfresses' i diumenge al matí la 'Gran Rua Infantil'.

»El Consell Comarcal de la Noguera vol reformar l'antiga església de Sant Francesc per ampliar l'espai de treball dels tècnics comarcals.

»Aquest cap de setmana al Cinema Balaguer es projectaran les pel·lícules: Adú i Parásitos

»A les dones ens agrada més suau? Vi entre amigues. La música, el vi i la lectura, protagonistes de la propera activitat de la Biblioteca de Balaguer, organitzada en el marc del projecte Biblioteques amb D.O. Es farà dilluns 24 a les 20h.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt