Diumenge 29 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

18-02-2020

Fins a 195 persones de 15 tallers ocupacionals de la província de Lleida participaran aquest dijous dia 20 de febrer en una trobada Trobada Ocupacional Escala en Hi-Fi organitzada pel Taller L'Estel de Balaguer.

El proper dijous dia 20 febrer de 2020 es celebrarà a Balaguer la cinquena trobada de tallers ocupacionals de persones amb discapacitat intel•lectual que estan previstes per aquest curs i que organitzen diferents centres de la Federació ALLEM dins de la seva comissió d’activitat física, esport i lleure. 
 
Aquest cop, el Taller L’Estel de Balaguer és l'encarregat d’organitzar aquesta jornada amb la temàtica de l’Escala en hi-fi.
 
La Trobada començarà a les 11.15h i acabarà sobre les 12.55h al Teatre Municipal de Balaguer. 
 
Durant el matí els participants gaudiran al Teatre Municipal de Balaguer d’actuacions musicals amb tot tipus de cançons, els participants demostraran tot el que han estat assajant per dur a terme els seus números. 
 
Per concloure la jornada, després d’escenificar les cançons, hi haurà un dinar de germanor de tots els assistents al Pavelló Molí de l’Esquerrà tancant la jornada amb música per ballar per tots els participants. 
 
Hi participaran fent actuacions un total de 195 persones de 11 centres de les terres de Lleida: TALMA de Juneda, ACUDAM de Mollerussa, L’OLIVERA de Vallbona de les Monges, SANT JOAN DE DÉU d’Almacelles, AMISOL de Solsona, ALBA de Tàrrega, EMPRESSEGUERA, CASA NOSTRA, ENTREVIES i ILERSIS de Lleida, i L’ESTEL de Balaguer. 
 

Altres notícies comarcals

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.

»La ciutat de Balaguer celebra aquest dissabte el tercer mercat dels dissabtes amb parades només d'alimentació per les mesures de preventives de protecció pel coronavirus

»L'associació de joves de Balaguer organitza Confina-J, un festival musical d'artistes locals que es farà aquest dissabte a partir de les 18h. Des de casa i es podrà seguir via la xarxa social Instagram.

»El paer en cap de Balaguer ha fet avui a Ràdio Balaguer un repàs d'alguns dels temes que preocupen a la ciutat per la situació de la pandèmia de la COVID-19.

»La Paeria ofereix informació sobre les mesures establertes per les administracions com a resposta a l'actual situació per la pandèmia de la COVID-19. N'ha parlat avui el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, a Ràdio Balaguer

»La Guàrdia Urbana de Balaguer han denunciat 11 persones des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma. Es tracta de gent que no ha respectat l'estat d'alarma

»Càritas Balaguer respon a la crida del CAP de la ciutat demanant bates per al personal sanitari i ha fet entrega de les bates confeccionades gràcies als seus usuaris i seguidors. 

»El balaguerí Jordi Calvís i Josep Ma Ganyet impulsen la plataforma KeepSafeStayHome, on diferents artistes, il·lustradors i dissenyadors, pengen cartells recomanant a la població quedar-se a casa. 

»L'Àrea de promoció econòmica i ocupació de la Paeria de Balaguer ofereix informació sobre les mesures aplicades per les diferents administracions, com a resposta a l'actual situació per la pandèmia de la COVID-19.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt