Dimarts 07 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

18-02-2020

La Mesa de Salut Jove de la Noguera, a través de l'Oficina Jove de la Noguera del Consell Comarcal de la Noguera, ha convocat el 1r Concurs de vídeos per a la conscienciació sobre la reducció del consum d'alcohol

La Mesa de Salut Jove de la Noguera, a través de l’Oficina Jove de la Noguera del Consell Comarcal de la Noguera, ha convocat el 1r Concurs de vídeos per a la conscienciació sobre la reducció del consum d’alcohol, amb la finalitat de conscienciar sobre els riscos que comporta consumir alcohol i els efectes nocius que suposa per a la salut, i fomentar la prevenció del consum. 
 
Al voltant d'aquesta temàtica, el concurs de vídeos s'adreça als centres docents de la comarca de la Noguera, representats per l'alumnat de Cicle Superior de Primària i ESO, d'11 a 16 anys, que hi poden participar en grups de màxim 4 participants i presentar un màxim de 4 vídeos per classe.
 
El millor vídeo seleccionat rebrà com a premi  un val de compra valorat en 100 € a gastar en una botiga de material esportiu o una botiga de material escolar/papereria de qualsevol municipi de la Noguera a escollir pel grup guanyador.
 
Per a més informació, es poden consultar les bases a la web del Consell Comarcal de la Noguera
 

Altres notícies comarcals

»El Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera publica a la seva web, un recull de recursos i materials adreçats a les famílies i docents, per gestionar millor el confinament amb els infants. 

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura de la Novel·la, Banderes dels altres, de SANTAEULÀLIA, J.N

»L'artista balaguerina Jasmina estrena aquest dilluns la seva cançó 'I Don't Mind'. Es tracta del seu primer senzill i és una balada que tracta sobre la 'dependència emocional' tòxica en una ruptura. L'estrena serà a les 22.30 al Youtube. 

»Avui, 6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física i l'Esport, la Regidoria d'Esports de la paeria de Balaguer posa en marxa el repte #DMAFacasablg2020, en que un vídeo o foto dona l'oportunitat de guanyar vals per material esportiu a comerços locals. 

»Balaguer ha començat a traslladar alguns dels pacients de l'Hospital Sociosanitari Hestia a residències d'altres ciutats poblacions per d'esponjar les residències de la ciutat

»Aquest dilluns a Ràdio Balaguer hem parlat amb el responsable del CEI Balaguer, Jaume Roca, de l'ajut extraordinari per als autònoms afectats econòmicament per la crisi sanitària de la Covid-19.

»El Col·lectiu Llibertat de Balaguer publica un vídeo anomenat 'Des de la trinxera, no callarem', on els seus membres segueixen amb la protesta però des del confinament. 

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, La Meva família és especial, d’ Anna Rayo. Barcelona : Edicions del Pirata, 2019

»L’Argonauta de Balaguer ha posat en marxa una campanya solidària per recollir fons per a l'Hospital Arnau de Vilanova. S'ha col·locat un expositor davant de la botiga i tothom que ho vulgui pot agafar un llibre i pagar-lo via telemàtica

»Balaguer celebra aquest dissabte el quart mercat setmanal amb parades exclusivament d'alimentació a la plaça del Mercadal

»La comunitat xinesa de Balaguer ha fet entrega aquest divendres a la Paeria de 1.950 mascaretes i 2.200 guants.

»La paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap explica algunes de les actuacions que s'han dut a terme aquesta setmana i les que estan previstes.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt