Diumenge 29 de Març
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

20-02-2020

El proper 22 de març arriba al Teatre de Balaguer l'espectacle benèfic 'Sobreviuré', de la Coral del Sant Josep de Tàrrega, amb la col·laboració de la Coral Modulant de l'Escola Música de Balaguer, l'escola Vedruna Balaguer i l'Escola de Dansa La Xemeneia

El proper 22 de març l'espectacle 'Sobreviuré' de la Coral del Sant Josep de Tàrrega es posa en marxa iniciant una gira benèfica pel territori de parla catalana. Ho farà al Teatre de Balaguer a les 18:00 hores. A les veus de la Coral del Sant Josep de Tàrrega s'hi uneixen les tantes altres de les corals residents. 
 
En el cas de Balaguer, l'espectacle serà presentat per les tres corals del Sant Josep i els músics del directe, juntament amb la col•laboració de la Coral Modulant de l'Escola Municipal de Música de Balaguer, dirigida per Gerard Farré, alumnes de l'escola Vedruna Balaguer, dirigits per Judit Llanes, i l'Escola Municipal de Dansa La Xemeneia, dirigida per Albert Bonet. En total, prop de 300 persones damunt de l'escenari. 
 
"Sobreviuré" és una història fictícia a ritme de clàssics del rock del segle XX, versionats i adaptats en català per a conjunt coral. En un país imaginari s'hi prohibeix la música i tots els habitants, que no poden viure sense la seva companyia, han de marxar. S'embarquen en un llarg viatge pel mar, en busca d'allò tan vital al qual no volen renunciar i sense el que no poden viure. Un vaixell i un desert d'aigua seran el leitmotiv d'un viatge per pensar quant pot ser d’absurd el caprici humà i reflexionar de la importància d’allò immaterial en les nostres vides. 
 
Els preus de les entrades de tota la gira seran populars i la recaptació es destinarà íntegra a entitats benèfiques locals. En el cas del concert de Balaguer els 5 euros d'entrada aniran a parar a ACIM (Associació Catalana de la Infància de l'Obra Social "La Caixa") 
 
La Coral del Sant Josep fou creada el 2007 pel músic balaguerí i actual director Carles Fortuny, que a la vegada és qui està al capdavant d'aquest projecte. 
 

Altres notícies comarcals

»La balaguerina Susanna Nieto, penja a les xarxes una nova cançó anomenada Ángeles, un tema que dedica a totes les persones que cada dia surten a treballar per salvar vides,  tot i posar en joc la seva pròpia pel coronavirus. 

»L'associació de joves de Balaguer estrena el festival Confina-J amb tres hores de música a través d'Instagram. La intenció de l'entitat és allargar la iniciativa mentre duri el confinament

»Salut confirma que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la demarcació de Lleida. D'altra banda 71 persones han donat positiu a l’àrea bàsica de Balaguer des de l’inici de la pandèmia segons recull el nou mapa d’anàlisi de dades

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ja ha repartit més de 280 bates a les residències que s'havien quedat sense. L'equip d'Obres i Serveis i el de Jardineria segueixen amb els treballs de desinfecció diaris a la ciutat.

»La ciutat de Balaguer celebra aquest dissabte el tercer mercat dels dissabtes amb parades només d'alimentació per les mesures de preventives de protecció pel coronavirus

»L'associació de joves de Balaguer organitza Confina-J, un festival musical d'artistes locals que es farà aquest dissabte a partir de les 18h. Des de casa i es podrà seguir via la xarxa social Instagram.

»El paer en cap de Balaguer ha fet avui a Ràdio Balaguer un repàs d'alguns dels temes que preocupen a la ciutat per la situació de la pandèmia de la COVID-19.

»La Paeria ofereix informació sobre les mesures establertes per les administracions com a resposta a l'actual situació per la pandèmia de la COVID-19. N'ha parlat avui el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, a Ràdio Balaguer

»La Guàrdia Urbana de Balaguer han denunciat 11 persones des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma. Es tracta de gent que no ha respectat l'estat d'alarma

»Càritas Balaguer respon a la crida del CAP de la ciutat demanant bates per al personal sanitari i ha fet entrega de les bates confeccionades gràcies als seus usuaris i seguidors. 

»El balaguerí Jordi Calvís i Josep Ma Ganyet impulsen la plataforma KeepSafeStayHome, on diferents artistes, il·lustradors i dissenyadors, pengen cartells recomanant a la població quedar-se a casa. 

»L'Àrea de promoció econòmica i ocupació de la Paeria de Balaguer ofereix informació sobre les mesures aplicades per les diferents administracions, com a resposta a l'actual situació per la pandèmia de la COVID-19.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt