Diumenge 25 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

23-03-2020

Els cossos policials han fet una dotzena de denúncies a la ciutat de Balaguer durant el cap de setmana. A Catalunya, i en només 24 hores es van aixecar més 3.194 denúncies i ajuntaments com Artesa han demanat més control als Mossos. 

Els cossos policials han fet una dotzena de denúncies a la ciutat de Balaguer durant el cap de setmana. Es tracta de denúncies per trencar el confinament que dicta l'actual estat d'alarma, dictat pel govern central per fer front a l'expansió del coronavirus, i que obliga a quedar-se a casa si no és per alguna causa justificada. De les de Balaguer en destaca una, realitzada a una persona que presentava signes d'embriaguesa. 

La situació no és exclusiva de la capital de la Noguera. L'ajuntament d'Artesa de Segre ha fet un ban explicant que ha demanat als Mossos d'Esquadra que patrullin pel municipi, davant la preocupació generada per les actituds incíviques d'alguns veïns. 

Explica el consistori artesenc la seva preocupació per actituds com la de pares i mares passejant amb els seus fills i formant grups, joves que volten pel carrer sense mantenir la distància de seguretat, sense dur les proteccions recomanades i manifestant actituds burlesques en relació al COVID-19 o persones que surten a caminar o a passejar per zones verdes del municipi. 

A nivell del país, el conseller d'Interior, Miquel Buch, va informar que aquest cap de setmana, en només 24 hores, es van aixecar 3.194 denúncies a Catalunya per incomplir el confinament i posar en risc altres persones.

A més, es van identificar 12.288 vehicles per part del dispositiu format per Mossos, policies locals i Guàrdia Urbana. El conseller també va explicar que el nombre d'agents confinats a casa ha augmentat a 1.190, i que hi ha 26 policies amb positiu per coronavirus. 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt