Diumenge 25 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

23-03-2020

El Cap de Balaguer fa una crida a la ciutadania per confeccionar bates per a la seva protecció

El Cap de Balaguer a fet una crida per les xarxes a que la població confeccioni bates per a la seva protecció. Per aquest motiu han penjat a la xarxa un petit tutorial per confeccionar les bates amb bosses d’escombraries. Aquest demanda va en la mateixa linea que la realitzada pel Col•legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) que dirigeix la campanya de recollida, principalment, a empreses i professionals que per tancament o baixa productivitat tenen excedents i/o estocs de material sanitari en els seus magatzems i vulguin cedir-lo als centres assistencials de Lleida on es té cura de col•lectius especialment vulnerables. A la campanya s’afegeix una altra iniciativa amb una campanya de Recollida Material de Protecció per a Centres Assistencials. 


Precisament aquest dilluns l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Universitari Santa Maria han rebut una altra allau de donacions de material per part d’empreses privades.


Són d’utilitat les mascaretes, guants, gels desinfectants, bates, peücs… que puguin utilitzar les clíniques dentals, podòlegs, pintors, centres d’estètica, empreses veterinàries, laboratoris químics o indústries agroalimentàries, per exemple. Qualsevol equipació o material que pugui actuar com a barrera contra les infeccions o maximitzi la higiene de persones i instal•lacions”, segons va explicar Lourdes Terés, vocal de la Junta de Govern del COILL.


Nota del Cap de Balaguer


Des del cap volem fer una crida a la població, perquè ens ajudeu a la confecció de bates, ens serà útil per protegir-nos, qualsevol que vulgui confeccionar-les amb bosses de brossa (les més grans de 100 ml per al cos i les de 50 ml per les mànigues) de colors, negre, tot s’hi val!
#voluntariat #comunitária #balaguer #sanitarisprotegits #totaniràbé #sumemesforços #quedatacasa

 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt