Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

24-03-2020

Un total de 906 infants de la Noguera rebran la targeta moneder de la Generalitat de Catalunya. Avui els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera han començat a fer el lliurament. 

Avui els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera han començat a fer el lliurament de les targetes moneder que els departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat han habilitat per garantir la correcta alimentació dels infants beneficiaris d’ajuts de menjador escolar mentre duri la situació actual que manté tancades les escoles per prevenir la propagació del COVID-19. 

A la Noguera rebran aquesta targeta un total de 906 infants, gairebé 600 dels quals són de Balaguer, i la resta de 26 pobles de la comarca.

La distribució es fa de forma presencial al Consell Comarcal de la Noguera per a les famílies de Balaguer, i a la resta de pobles s’ha contactat amb els ajuntaments per acordar la millor manera de fer-ho, sempre d’acord amb les instruccions de la Generalitat per a la seguretat tant de les persones beneficiàries com del personal que les lliura.En el lliurament de les targetes a Balaguer es compta amb la col•laboració dels voluntaris de Protecció Civil.

Cada targeta moneder té carregat un import de 40 euros, corresponent a l’ajut de menjador escolar per al període del 16 al 27 de març,i s’ha d’utilitzar per pagar exclusivament en establiments d’alimentació que acceptin aquest sistema de pagament. La targeta s’ha de conservar en previsió que  el Govern de la Generalitat pugui aprovar recarregar-les de nou. 

En cas d'incidència en l'operativa d'aquestes targetes el telèfon d'atenció al client de CaixaBank és: 900 404 090. Per a altres incidències, adreceu-vos al Consell Comarcal de la Noguera (c/e consell@ccnoguera.cat, tel. 973 448 933, Serveis Socials extensió 1).
 


Altres notícies comarcals

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, La Meva família és especial, d’ Anna Rayo. Barcelona : Edicions del Pirata, 2019

»L’Argonauta de Balaguer ha posat en marxa una campanya solidària per recollir fons per a l'Hospital Arnau de Vilanova. S'ha col·locat un expositor davant de la botiga i tothom que ho vulgui pot agafar un llibre i pagar-lo via telemàtica

»Balaguer celebra aquest dissabte el quart mercat setmanal amb parades exclusivament d'alimentació a la plaça del Mercadal

»La comunitat xinesa de Balaguer ha fet entrega aquest divendres a la Paeria de 1.950 mascaretes i 2.200 guants.

»La paeria de Balaguer ha publicat un vídeo on el paer en cap explica algunes de les actuacions que s'han dut a terme aquesta setmana i les que estan previstes.

»Un total de 40 usuaris de dos residències de Balaguer donen positiu de covid-19. Es tracta de 26 avis de la residència Comtes d'Urgell i 14 de la residència Santa Maria.

»La Xarxa de Voluntariats de Balaguer ha atès a dia d'avui una cinquantena de persones, sobretot gent gran, a qui estan subministrant aliments o també productes com butà o pelet

»Balaguer acollirà aquest divendres i dissabte 3 i 4 d'abril una donació de sang. Com a mesura excepcional, cal reservar hora abans d'anar-hi. A més, la Federació Catalana de Donants de Sang ha fet públic un vídeo d'agraïment per l'esforç i l'entrega.

»Les parròquies de Balaguer i comarca busquen solucions 'modernes', per oferir la tradicional benedicció i missa de Rams, aquest diumenge 5 d'abril. Retransmissions per internet o entrega de rams beneïts a domicili són les opcions. 

»L'empresa d'exhibició cinematogràfica lleidatana Circuit Urgellenc, que també gestiona el Cinema Balaguer, inicia la campanya solidària 'I love cine de poble' per fomentar la compra d'entrades anticipades durant el confinament. 

»Un web posa a l'abast de pagesos i ramaders un espai online per promoure la venda a domicili dels seus productes. Creat pel balaguerí Ivan Fustero, proposa un 'mercat virtual' i també mostra informació de 680 mercats de Catalunya

»La Paeria de Balaguer ja ha repartit més d'un miler de mascaretes i n'està confeccionant mil més a través de la Xarxa de Voluntariats. S'han fet arribar a les tres residències de la ciutat i també als treballadors de la paeria que fan serveis essencials.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt