Dijous 04 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

09-04-2020

L'Àrea d'Ocupació de la Paeria de Balaguer segueix amb la seva activitat. En les últimes setmanes 9 persones desocupades participants dels programes d'orientació han aconseguit un lloc de treball.

L’Àrea d’Ocupació de la Paeria de Balaguer, tot i l’estat d’excepcionalitat actual, segueix realitzant la seva activitat habitual amb tasques  de prospecció, orientació i acompanyament a la inserció a través de teletreball.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, decretat el passat 14 de març, les tasques habituals dels programes s’han adaptat a aquesta nova situació. Pel que fa a la prospecció d’empreses, s’han identificat i contactat amb empreses que disposaven d’ofertes d’urgent cobertura i  empreses dels sectors essencials prioritaris que no han parat la seva activitat.

Paral•lelament, s’han continuat realitzant els itineraris d’orientació individuals amb les persones que ja eren usuàries de l’àrea, de manera telemàtica, gràcies a l’ús de les noves tecnologies.

 

A partir de la identificació de les necessitats de les empreses, la tasca d’orientació i la derivació dels usuaris, s’ha intentat donar resposta a aquestes noves demandes. Així, tot i el confinament i la seva gran afectació en l’ocupació del país que ha fet augmentar la taxa d’atur, en les últimes tres setmanes 9 persones desocupades participants dels programes d’orientació han aconseguit un lloc de treball.

 

Les persones interessades en ser acompanyades en el procés de recerca de feina i les empreses amb necessitats de personal, poden continuar contactant amb l’Àrea d’Ocupació de la Paeria de Balaguer al telèfon  973445884 Ext. 1007 i/o al correu electrònic earenas@balaguer.cat.


Altres notícies comarcals

»El grup d'ERC porta a debat en el ple d'avui dijous una moció perquè les persones afectades per un ERTO cobrin les prestacions i una altra perquè s'aclareixin les presumptes irregularitats comeses per la monarquia espanyola

»Junts per Balaguer retira de l'ordre del dia del ple d'avui la moció contra el tancament dels punts de guaita de Catalunya i en presenta una d'urgència sobre la reobertura dels centres escolars

»El grup municipal de la CUP porta a debat en el ple d'aquest dijous una moció perquè es creï una targeta moneder d'impacte social i una altra perquè es confeccioni el pressupost del 2020 de forma participativa

»Càritas Balaguer col·labora amb els centres educatius de la ciutat amb la impressió i repartiment dels dossiers de treball fets per les escoles durant el confinament als alumnes més vulnerables o que no disposen de tecnologia. 

»La Paeria de Balaguer durà a terme aquesta nit, si les condicions meteorològiques ho permeten, uns tractaments fitosanitaris al arbrat de la ciutat per combatre plagues

»Des d'aquest dimarts i fins al proper dilluns 8 de juny es poden dur a terme les preinscripcions per als cicles formatius de grau mitjà. A Balaguer, l'Institut Almatà ofereix 3 modalitats diferents. 

»El Col·lectiu Llibertat s'ha trobat de nou aquest dijous al Mercadal per reprendre les seves reivindicacions, tot respectant les mesures de protecció. L'acte ha inclòs un homenatge al company Eduard. 

»El llibre del dia: La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer us recomana la lectura del llibre, Un combat, de SÜSKIND, Patrick. Editat per Amsterdam

»L'Escola Municipal de Música de Balaguer ha ofert fins aquest dimecres la preinscripció per al curs vinent. Dijous 4 i divendres 5 es faran les preinscripcions presencials, concertant sempre cita prèvia. 

»L'Oficina d'Afers Socials de Balaguer reprèn aquesta setmana l'atenció presencial, després de l'aturada causada per la Covid-19. De dilluns a dijous, i amb cita prèvia, s'atenen temes d'habitatge i desnonaments entre altres.

»La Paeria de Balaguer ha enviat una carta a la Dolça Revolució demanant explicacions de l'acte que dissabte va reunir un centenar de persones. La resposta la faran arribar a Salut i Mossos d'Esquadra perquè prenguin les mesures oportunes

»La xarxa de museus de Lleida i Aran reobre amb totes les mesures de seguretat. El Museu de la Noguera obrirà aquest dissabte i juntament amb el Centre d'Interpretació de l'Or del Segre seran gratuïts durant tot el mes de juny.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt