Dimecres 21 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

21-05-2020

La Paeria de Balaguer atén totes les sol·licituds d'ampliació de l'espai de terrasses de bars i restaurants que ho han demanat.

La Paeria de Balaguer ha atès totes les sol·licituds d'ampliació de l'espai de terrasses de bars i restaurants que ho han demanat, que, segons explica a Ràdio Balaguer el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, no ha estat, el 100 % del sector.

 

El mateix paer ha assenyalat que s'ha buscat una solució per a cada cas i que se'ls ha donat l'espai de la forma més racional possible tenint en compte aspectes de seguretat com, per exemple, possibles sortides d'aparcaments properes o passos de vianants.

 

Pel que fa a les terrasses amb tarima a la via pública, Vidal ha dit que aquestes aquesta setmana no han pogut ampliar l'epai que tenen a l'espera que arribin les anomenades barreres Jersey, uns murs de separaració que la Paeria s'ha compromès a facilitar i que es preveu que arribin a finals d'aquesta setmana.

 

D'altra banda, el paer ha reiterat que s'està treballant amb el sector productiu i econòmic de Balaguer per establir una línia d'ajuts que serveixi per pal·liar els efectes negatius que la crisi de la covid-19 hagi pogut causar en molts dels negocis de la ciutat. Segons el paer en cap, cal que siguin uns ajuts efectius i que arribin a qui realment ho necessiti.

 

Recordem que ja fa uns dies, des de la Paeria van anunciar un primer paquet de mesures concretes de suport a l’activitat econòmica i empresarial de la ciutat. Aquestes fan referència a la taxa de residus i es divideixen en dos parts. 

En primer lloc, els establiments que s’han vist obligats a aturar la seva activitat econòmica queden exempts del pagament de la taxa durant aquest període mitjançant una sol•licitud a la Paeria de Balaguer.

Posteriorment, i un cop cada empresa o comerç pugui definir de forma clara quants dies s’ha vist obligada a limitar la seva activitat podrà sol•licitar la rebaixa corresponent.   

 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt