Dissabte 08 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

22-05-2020

La Paeria de Balaguer, a través del Centre d’Empreses Innovadores i l’àrea de Promoció i Ocupació, presenta el Directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer, un servei online i totalment gratuït que té com a objectiu donar a conèixer tota l’of

Aquest divendres s’ha fet la presentació als mitjans de comunicació del Directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer per part del paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i les paeres de Promoció Econòmica, Ester Guarné, i Fires i Festes, Mari Pau Ortiga. També hi han assistit representants de les associacions de comerciants de Balaguer i de la Cambra de Comerç

La presentació s’ha centrart en aquests punts:

  • Balaguer té molt per oferir. A nivell comercial, empresarial i de serveis, té una diversitat i una qualitat que cal  posar en valor. El Directori que impulsa la Paeria té aquest objectiu: donar a conèixer de forma ordenada i atractiva i de la manera més accessible i exhaustiva possible l'àmplia oferta comercial i de serveis de la ciutat i la seva diversitat empresarial.

 

  • Fa temps que la Paeria de Balaguer treballa en l’elaboració d’aquest Directori però en uns moments com els actuals en què, més que mai, cal posar en valor el comerç i els serveis de proximitat, s’ha cregut oportuna la seva ràpida posada en marxa, per a la qual s’ha comptat amb el suport de les associacions de comerciants i  de la Cambra de Comerç, a les que s’ha aprofitat per  agrair-los públicament la seva col·laboració.

 

  • En poc més de 15 dies més de 160 negocis, professionals, comerços i empreses de tota mena s’han donat  d’alta al directori, i  es continuarà treballant perquè no pari de créixer  durant les properes setmanes.

 

  • El Directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer és un servei online totalment gratuït, que ofereix a tots els agents econòmics de la ciutat, amb independència de l’activitat que realitzin, la possibilitat d’anunciar-s’hi, i donar així a conèixer els seus serveis i/o productes de forma ràpida i senzilla sobre el mapa de la ciutat.

 

  • Finalment, s’ha animat als  consumidors i ciutadans en general a que visitin el Directori al web de la Paeria i coneguin tot el que Balaguer els pot oferir.

De la mateixa manera, s’ha fet una crida als comerciants, empresaris, professionals, autònoms de Balaguer que encara no ho hagin fet, que es donin d’alta al directori i contribueixin a fer visible la riquesa, qualitat i varietat del teixit econòmic de la ciutat.

 


Altres notícies comarcals

»Balaguer recupera les activitats previstes per la setmana vinent, música, monòlegs, zumba i cinema a la fresca, després que les dades del Procicat es mostrin estables. Així i tot la paeria crida a no abaixar la guàrdia. 

»Finalitza el 26è Mercat de les Rebaixes d'estiu de Balaguer amb la satisfacció dels comerciants tot i que l'afluència de clients no ha estat com la d'altres edicions. Tots ells, però, han estat molt respectuosos amb les normes de seguretat.

»El paer en cap de Balaguer considera la proposta de transferir a l'Estat el superàvit dels ajuntaments una barbaritat i un atac a l'autonomia municipal. Quim Torra anuncia un recurs d'inconstitucionalitat.

»Continuen les tasques de neteja del camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera. Els treballs es fan en el marc del camp de treball 'Bultra'20' al qual participen 12 joves d'arreu de Catalunya.

»Finalitza el projecte JoVa a Balaguer amb el reconeixement als joves participants que han netejat els  grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III.

»L'Associació de Comerciants de Balaguer ACB ha celebrat aquest divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes. S'està fent aquest matí al Passeig de l'Estació. 

»La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus sempre que 'el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important'

»El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l'equip de govern de no fer un bon control de la despesa i haver d'apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

»A partir d'aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus.

»L'àrea de Medi Ambient de la paeria ha procedit a la retirada dels nius de cigonya de les torres d'il·luminació del camp de futbol de Balaguer. S'han retirat per motius de seguretat i un cop acabada l'època d'aniament.

»El grup del PSC a la Paeria de Balaguer reclama un pla de suport per a les famílies amb necessitats a causa de la pandèmia, algunes de les quals tenen membres a l'atur o estan en un ERTO.

»Aquest dissabte 8 d'agost a les 8 del vespre es celebrarà la Festa dels Anissets de Sant Domènec a Balaguer. Aquest any el programa es veurà modificat sense la celebració litúrgica i amb un concert de sardanes enlloc de la ballada.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt