Dimecres 21 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

22-05-2020

La Paeria de Balaguer, a través del Centre d’Empreses Innovadores i l’àrea de Promoció i Ocupació, presenta el Directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer, un servei online i totalment gratuït que té com a objectiu donar a conèixer tota l’of

Aquest divendres s’ha fet la presentació als mitjans de comunicació del Directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer per part del paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i les paeres de Promoció Econòmica, Ester Guarné, i Fires i Festes, Mari Pau Ortiga. També hi han assistit representants de les associacions de comerciants de Balaguer i de la Cambra de Comerç

La presentació s’ha centrart en aquests punts:

  • Balaguer té molt per oferir. A nivell comercial, empresarial i de serveis, té una diversitat i una qualitat que cal  posar en valor. El Directori que impulsa la Paeria té aquest objectiu: donar a conèixer de forma ordenada i atractiva i de la manera més accessible i exhaustiva possible l'àmplia oferta comercial i de serveis de la ciutat i la seva diversitat empresarial.

 

  • Fa temps que la Paeria de Balaguer treballa en l’elaboració d’aquest Directori però en uns moments com els actuals en què, més que mai, cal posar en valor el comerç i els serveis de proximitat, s’ha cregut oportuna la seva ràpida posada en marxa, per a la qual s’ha comptat amb el suport de les associacions de comerciants i  de la Cambra de Comerç, a les que s’ha aprofitat per  agrair-los públicament la seva col·laboració.

 

  • En poc més de 15 dies més de 160 negocis, professionals, comerços i empreses de tota mena s’han donat  d’alta al directori, i  es continuarà treballant perquè no pari de créixer  durant les properes setmanes.

 

  • El Directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer és un servei online totalment gratuït, que ofereix a tots els agents econòmics de la ciutat, amb independència de l’activitat que realitzin, la possibilitat d’anunciar-s’hi, i donar així a conèixer els seus serveis i/o productes de forma ràpida i senzilla sobre el mapa de la ciutat.

 

  • Finalment, s’ha animat als  consumidors i ciutadans en general a que visitin el Directori al web de la Paeria i coneguin tot el que Balaguer els pot oferir.

De la mateixa manera, s’ha fet una crida als comerciants, empresaris, professionals, autònoms de Balaguer que encara no ho hagin fet, que es donin d’alta al directori i contribueixin a fer visible la riquesa, qualitat i varietat del teixit econòmic de la ciutat.

 


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt