Dimecres 21 d'Octubre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

22-05-2020

160 negocis, professionals, comerços i empreses de tota mena s'han donat d'alta al Directori empresarial de Balaguer. Des de la Paeria continuen treballant perquè la xifra d'inscrits continuï creixent durant les properes setmanes.

La Paeria de Balaguer ha presentat aquest divendres el Directori empresarial, comercial i de serveis de la ciutat. Es tracta d'un servei online totalment gratuït, que ofereix a tots els agents econòmics de la ciutat, amb independència de l’activitat que realitzin, la possibilitat d’anunciar-s’hi, i donar així a conèixer els seus serveis i/o productes de forma ràpida i senzilla sobre el mapa de la ciutat.

L'objectiu és, segons la consellera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, donar a conèixer de forma ordenada i atractiva i de la manera més accessible i exhaustiva possible l'àmplia oferta comercial i de serveis de la ciutat i la seva diversitat empresarial.

Ho ha explicat aquest divendres durant la roda de premsa telemàtica que s'ha fet per presentar el Directori. Guarné també ha fet una crida perquè els consumidors consultin el directori i els empresaris s'hi donin d'alta.

Segons el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, el Directori no és la solució definitiva sinó un pas més, diu, per posar en valor el comerç i els serveis de proximitat i facilitar-ne la seva difusió.

Feia temps que la Paeria de Balaguer treballava en l’elaboració d’aquest Directori però tenint en compte el moment actual s’ha cregut oportuna la seva ràpida posada en marxa, per a la qual s’ha comptat amb el suport de les associacions de comerciants i  de la Cambra de Comerç, a les quals, com sentíem abans en veu de l'Ester Guarné, s’ha agraït públicament la seva col·laboració. De la posada en marxa del Directori en parla ara el responsable del CIE, Jaume Roca, que també destaca que en poc més de 15 dies més de 160 negocis, professionals, comerços i empreses de tota mena s’han donat  d’alta al directori, i  es continuarà treballant perquè no pari de créixer  durant les properes setmanes.

Actualment, el sector serveis i el del comerç és el que té més presència en el Directori, segons explica el mateix Jaume Roca.

A banda de posar en marxa el directori en aquests moments per fer visible el sector del comerç, la idea és que aquesta eina, el directori, sigui un element que contribueixi a projectar i fer visible la riquesa, qualitat i varietat del teixit econòmic de la ciutat.

Per inscriure's al Directori només cal que els interessats vagin al web de la paeria, www.balaguer.cat, per donar-se d'alta a través d'un formulari que trobaran clicant al baner que hi ha a la pàgina principal.

El directori es pot consultar actualment al web de la paeria tot i que en un futur també es podrà consultar al web del CEI, on hi haurà també presents tots els aspectes relacionats amb l'emprenedoria i l'ocupació.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt