Dilluns 10 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

22-05-2020

160 negocis, professionals, comerços i empreses de tota mena s'han donat d'alta al Directori empresarial de Balaguer. Des de la Paeria continuen treballant perquè la xifra d'inscrits continuï creixent durant les properes setmanes.

La Paeria de Balaguer ha presentat aquest divendres el Directori empresarial, comercial i de serveis de la ciutat. Es tracta d'un servei online totalment gratuït, que ofereix a tots els agents econòmics de la ciutat, amb independència de l’activitat que realitzin, la possibilitat d’anunciar-s’hi, i donar així a conèixer els seus serveis i/o productes de forma ràpida i senzilla sobre el mapa de la ciutat.

L'objectiu és, segons la consellera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, donar a conèixer de forma ordenada i atractiva i de la manera més accessible i exhaustiva possible l'àmplia oferta comercial i de serveis de la ciutat i la seva diversitat empresarial.

Ho ha explicat aquest divendres durant la roda de premsa telemàtica que s'ha fet per presentar el Directori. Guarné també ha fet una crida perquè els consumidors consultin el directori i els empresaris s'hi donin d'alta.

Segons el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, el Directori no és la solució definitiva sinó un pas més, diu, per posar en valor el comerç i els serveis de proximitat i facilitar-ne la seva difusió.

Feia temps que la Paeria de Balaguer treballava en l’elaboració d’aquest Directori però tenint en compte el moment actual s’ha cregut oportuna la seva ràpida posada en marxa, per a la qual s’ha comptat amb el suport de les associacions de comerciants i  de la Cambra de Comerç, a les quals, com sentíem abans en veu de l'Ester Guarné, s’ha agraït públicament la seva col·laboració. De la posada en marxa del Directori en parla ara el responsable del CIE, Jaume Roca, que també destaca que en poc més de 15 dies més de 160 negocis, professionals, comerços i empreses de tota mena s’han donat  d’alta al directori, i  es continuarà treballant perquè no pari de créixer  durant les properes setmanes.

Actualment, el sector serveis i el del comerç és el que té més presència en el Directori, segons explica el mateix Jaume Roca.

A banda de posar en marxa el directori en aquests moments per fer visible el sector del comerç, la idea és que aquesta eina, el directori, sigui un element que contribueixi a projectar i fer visible la riquesa, qualitat i varietat del teixit econòmic de la ciutat.

Per inscriure's al Directori només cal que els interessats vagin al web de la paeria, www.balaguer.cat, per donar-se d'alta a través d'un formulari que trobaran clicant al baner que hi ha a la pàgina principal.

El directori es pot consultar actualment al web de la paeria tot i que en un futur també es podrà consultar al web del CEI, on hi haurà també presents tots els aspectes relacionats amb l'emprenedoria i l'ocupació.


Altres notícies comarcals

»La junta directiva de l'Associació de Comerciants de Balaguer presentarà al seva renúncia aquest proper dijous en l'assemblea general de l'ACB. Asseguren estar 'desgastats' per no haver aconseguir unir el sector comercial de la ciutat.

»La Bultra, el CDR de Balaguer i el Jovent Repúblicà de Balaguer organitzen per aquest dimarts 11 d'agost a les 8 del vespre una concentració en rebuig al Borbó. Es farà davant de la casa de la paeria. 

»Balaguer recupera les activitats culturals i lúdiques previstes per aquesta setmana: música, monòlegs, zumba i cinema a la fresca, després que les dades del Procicat es mostrin estables. Tot i això, des de la Paeria fan una crida a no abaixar la guàrdia. 

»El directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer arriba als 250 participants.

»Balaguer ha celebrat la tradicional Festa dels Anissets de Sant Domènec. Enguany sense missa i amb un concert de sardanes.

»Balaguer recupera les activitats previstes per la setmana vinent, música, monòlegs, zumba i cinema a la fresca, després que les dades del Procicat es mostrin estables. Així i tot la paeria crida a no abaixar la guàrdia. 

»Finalitza el 26è Mercat de les Rebaixes d'estiu de Balaguer amb la satisfacció dels comerciants tot i que l'afluència de clients no ha estat com la d'altres edicions. Tots ells, però, han estat molt respectuosos amb les normes de seguretat.

»El paer en cap de Balaguer considera la proposta de transferir a l'Estat el superàvit dels ajuntaments una barbaritat i un atac a l'autonomia municipal. Quim Torra anuncia un recurs d'inconstitucionalitat.

»Continuen les tasques de neteja del camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera. Els treballs es fan en el marc del camp de treball 'Bultra'20' al qual participen 12 joves d'arreu de Catalunya.

»Finalitza el projecte JoVa a Balaguer amb el reconeixement als joves participants que han netejat els  grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III.

»L'Associació de Comerciants de Balaguer ACB ha celebrat aquest divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes. S'està fent aquest matí al Passeig de l'Estació. 

»La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus sempre que 'el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important'


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt