Divendres 25 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

23-05-2020

L’Associació Grup d’Art4 de Balaguer anuncia que suspèn el 10è Concurs Internacional de Cant Líric ‘Germans Pla, Ciutat de Balaguer’ previst pel 24 i 25 d’octubre.

L’Associació cultural Grup d’Art4 de Balaguer, organitzadora del 10è Concurs Internacional de Cant Líric “Germans Pla, Ciutat de Balaguer”,  ha emès un comunicat on informa que queda suspès el 10è concurs previst per aquest any, concretament els dies 24 i 25 d’octubre. Tot i aquesta suspensió, des de l’Associació ja treballen per tornar-lo a convocar el proper  2021.

El Concurs Internacional de Cant Líric Germans Pla Ciutat de Balaguer té com principals objectius donar a conèixer qui van ser els germans Pla i, alhora, apropar el cant líric a tota la ciutadania.

L’Associació Grup d’Art4 organitza un any el concurs i el següent el concert amb els guanyadors. El passat 3 de novembre va tenir lloc al Teatre Municipal el concert dels guanyadors del 9è Concurs  acompanyats per l'orquestra Simfònica Victòria dels Àngels dirigida per Pedro Pardo, amb un repertori basat en la música de Mozart.

Els guanyadors del 9è concurs van ser la soprano catalana Anabel Real, el baríton també català Nèstor Pindado, la soprano mallorquina Irene Mas, i Jordi Serrano, que es va endur el premi al Millor Intèrpret de l’Oratori Stabat Mater cedit per l’Associació d’Art4.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt