Divendres 07 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

08-07-2020

Troba-ho a Balaguer. La Paeria presenta la campanya per reactivar el comerç i serveis locals.  A més de la campanya comunicativa, s'ha creat un assistent virtual i un directori per apropar tota l'oferta comercial, empresarial i de serveis a la ciutadania.

Sota el lema “Troba-ho a Balaguer”, la Paeria ha posat en marxa una campanya de comunicació per visibilitzar tot el teixit comercial, empresarial i de serveis de la capital de La Noguera, apel•lant així al consum de proximitat. 

La campanya mostra l’àmplia oferta comercial de la capital de la Noguera a través de frases pensades per les diferents tipologies d’empreses de la ciutat i que posen l’accent en l’experiència transformadora d’apostar pel comerç de proximitat allunyant-se de les campanyes que fomenten la compra compulsiva. En aquest sentit el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal ha expressat durant l'acte de presentació d'avui “que aquesta pandèmia ens ha de fer repensar molts hàbits de consum i retornar al comerç i serveis de proximitat és el primer pas per transformar els barris i les ciutats”.

A més de la campanya de comunicació, la Paeria ha creat un assistent virtual mitjançant una landing page per relacionar tota aquesta oferta professional amb la ciutadania. Trobahoabalaguer.cat conté tots aquells comerços, empreses de serveis i negocis que s’hagin inscrit al directori de Balaguer i permet que qualsevol empresa/servei tingui presència a internet sense necessitat de penjar tots els productes, sense descripcions, sense fotografies i sense manteniment. 

Tan sols amb el compromís de resposta de 24 hores un cop s’hagi rebut la sol•licitud del possible client buscant un article concret. “No li preguntis a la Siri, pregunta-li a la Montse” és un dels lemes per promocionar aquest assistent virtual amb el qual, la Paeria de Balaguer, diu el paer en cap, pretén donar eines als petits comerciants de la ciutat en aquesta transició digital sense renunciar al tracte directe i personal que no ofereixen les grans plataformes. 

Per la seva banda, la paera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, ha destacat que aquesta vol ser una campanya duradora en el temps i que mostri tot el potencial comercial de la ciutat i consolidi la marca Balaguer com a punt de referència comercial a la zona de Ponent.

Per utilitzar l'assistent i trobar qualsevol producte cal entrar al web trobahoabalaguer.cat i registrar-se com a usuari amb el número de telèfon i un correu electrònic, segons explica la mateixa Ester Guarné.

Aquesta i altres mesures per reactivar el teixit empresarial, comercial i de serveis de la ciutat, com la injecció de 100.000€ per a les petites empreses, surt de la partida destinada a la Fira Q que va ser cancel•lada el passat mes d’abril a causa de la Covid-19.

Actualment, el web trobahoabalaguer.cat compta amb un total de 220 empreses i establiments. Aquelles que encara no s'hi hagin donat d'alta ho poden fer registrant-se prèviament al Directori empresarial i de serveis que hi ha la web balaguer.cat.

Aquesta campanya s’havia de presentar el passat dissabte dia 4 en el marc de la celebració la festa del comerç 'SOM COMERÇ - VINE AL COMERÇ DE BALAGUER' i que va quedar ajornada en coherència amb la declaració de confinament del Segrià. La Paeria i les associacions de comerciants de Balaguer busquen nova data per celebrar la Festa.


Altres notícies comarcals

»Continuen les tasques de neteja del camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera. Els treballs es fan en el marc del camp de treball 'Bultra'20' al qual participen 12 joves d'arreu de Catalunya.

»Finalitza el projecte JoVa a Balaguer amb el reconeixement als joves participants que han netejat els  grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III.

»L'Associació de Comerciants de Balaguer ACB celebra aquest divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes. S'està fent aquest matí al Passeig de l'Estació. 

»La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus sempre que 'el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important'

»El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l'equip de govern de no fer un bon control de la despesa i haver d'apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

»A partir d'aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus.

»L'àrea de Medi Ambient de la paeria ha procedit a la retirada dels nius de cigonya de les torres d'il·luminació del camp de futbol de Balaguer. S'han retirat per motius de seguretat i un cop acabada l'època d'aniament.

»El grup del PSC a la Paeria de Balaguer reclama un pla de suport per a les famílies amb necessitats a causa de la pandèmia, algunes de les quals tenen membres a l'atur o estan en un ERTO.

»Aquest dissabte 8 d'agost a les 8 del vespre es celebrarà la Festa dels Anissets de Sant Domènec a Balaguer. Aquest any el programa es veurà modificat sense la celebració litúrgica i amb un concert de sardanes enlloc de la ballada.

»La Paeria de Balaguer reparteix aquesta setmana informació sobre com gestionar els residus voluminosos. L'acció és una de les campanyes per millorar l'aspecte i entorn de la ciutat iniciades des de les àrees de Medi Ambient i Cultura. 

»L'Associació de Comerciants de Balaguer celebra divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes, que canvia d'horari. Es farà al Passeig de 9 del matí a tres de la tarda amb una 20a de parades que oferiran els seus productes amb importants descomptes.

»La Paeria de Balaguer aprova de forma inicial el Reglament del Registre d'entitats. El registre ha de permetre tenir una radiografia de l'associacionisme de la capital i potenciar la seva participació ciutadana.


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt