Divendres 07 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

11-07-2020

La Paeria de Balaguer mantindrà els torns a les piscines municipals per respecte a la situació actual, en que s'han incrementat el nombre de brots. Els torns es mantindran uns dies més a l'espera de l'evolució de la situació. 

La Paeria de Balaguer mantindrà els torns a les piscines municipals per respecte a la situació actual, en que s'han incrementat el nombre de brots.


Tot i que des de l'àrea d'Esports, que és l'encarregada de la gestió d'aquests equipaments, s'havia valorat la possibilitat de retirar els torns d'accés a les piscines municipals, donada la poca afluència registrada en els primers dies de funcionament d'aquests equipaments, l'increment de brots de coronavirus, així com el respecte per la situació que s'està vivint a la comarca veïna del Segrià, han fet ajornar la decisió. 

Des de la paeria, però, es continua convidant a la ciutadania a gaudir de les piscines així com de la resta d'activitats previstes per aquest estiu a la ciutat perquè, en tots els casos s'estan complint totes les normes de seguretat i protecció establertes per evitar la propagació de la pandèmia.

Recordem que per aquesta temporada de bany, i tenint en comptes les mesures de seguretat decretades a causa del coronavirus, es va optar per delimitar tres franges horàries durant el dia. La primera està destinada als participants de les estades d'estiu, que poden gaudir de la piscina durant els matins i fins a 2/4 de dues del migdia. El segon torn és des de ¾ de 2 a les 5 de la tarda i el tercer de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre. 

Els dissabtes diumenges i festius, en no haver-hi casals ni campus, s'han disposat únicament dos torns. Un primer des de 2/4 de 12 del migdia a les 5 de la tarda i un segon des de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre. 

En cas d'eliminar-se finalment els torns, sí que, almenys durant el que queda de juliol, es mantindria l'horari de matí, fins a 2/4 de dues, pels nens i nenes de les estades.
 


Altres notícies comarcals

»Finalitza el 26è Mercat de les Rebaixes d'estiu de Balaguer amb la satisfacció dels comerciants tot i que l'afluència de clients no ha estat com la d'altres edicions. Tots ells, però, han estat molt respectuosos amb les normes de seguretat.

»El paer en cap de Balaguer considera la proposta de transferir a l'Estat el superàvit dels ajuntaments una barbaritat i un atac a l'autonomia municipal. Quim Torra anuncia un recurs d'inconstitucionalitat.

»Continuen les tasques de neteja del camí de Balaguer a les Franqueses pel bosc de Ribera. Els treballs es fan en el marc del camp de treball 'Bultra'20' al qual participen 12 joves d'arreu de Catalunya.

»Finalitza el projecte JoVa a Balaguer amb el reconeixement als joves participants que han netejat els  grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III.

»L'Associació de Comerciants de Balaguer ACB celebra aquest divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes. S'està fent aquest matí al Passeig de l'Estació. 

»La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus sempre que 'el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important'

»El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l'equip de govern de no fer un bon control de la despesa i haver d'apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

»A partir d'aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus.

»L'àrea de Medi Ambient de la paeria ha procedit a la retirada dels nius de cigonya de les torres d'il·luminació del camp de futbol de Balaguer. S'han retirat per motius de seguretat i un cop acabada l'època d'aniament.

»El grup del PSC a la Paeria de Balaguer reclama un pla de suport per a les famílies amb necessitats a causa de la pandèmia, algunes de les quals tenen membres a l'atur o estan en un ERTO.

»Aquest dissabte 8 d'agost a les 8 del vespre es celebrarà la Festa dels Anissets de Sant Domènec a Balaguer. Aquest any el programa es veurà modificat sense la celebració litúrgica i amb un concert de sardanes enlloc de la ballada.

»La Paeria de Balaguer reparteix aquesta setmana informació sobre com gestionar els residus voluminosos. L'acció és una de les campanyes per millorar l'aspecte i entorn de la ciutat iniciades des de les àrees de Medi Ambient i Cultura. 


Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt