Dilluns 21 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

31-07-2020

Finalitzen el Tallers d’Estiu de Balaguer. Des de l’organització es fa una valoració molt positivament l’experiència d’un casal que ha complert amb totes les mesures de prevenció i seguretat a causa de la covid-19

Els Tallers d’Estiu 2020 acaben aquest divendres 31 de juliol després de 5 setmanes d’activitat. Des de l’organització es valora molt positivament l’experiència d’un casal que ha complert amb totes les mesures de prevenció i seguretat a causa de la covid-19, i que ha hagut d’adaptar la tipologia d’activitats, el funcionament, la gestió del dia a dia... a aquesta nova situació.

Tot i que la participació ha baixat respecte anys anteriors, des de la Paeria, Núria Arbós, una de les responsables dels tallers, apunta que era molt necessari organitzar activitats de lleure per als infants de la nostra ciutat. Uns infants que necessitaven més que mai estar en contacte amb altres nens i nenes, jugar, passar-s’ho bé i gaudir plenament de l’estiu, atents sempre a les mesures de seguretat necessàries.

En total han  passat pels Tallers d’Estiu un centenar d’infants d’entre 7 i 12 anys, que han gaudit d’activitats d’expressió corporal i plàstica, jocs, excursions i moments inoblidables a la piscina que ens ajudaven a passar la calor sufocant de l’estiu.

Tanquen doncs un any més, i ja en van 4, els Tallers d’Estiu amb satisfacció i esperant que l’any vinent els puguem dur a terme amb la normalitat habitual.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt