Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

01-08-2020

Aquest estiu, 'Balaguer en família'. Durant el mes d’agost continuen les activitats de turisme familiar organitzades per l’àrea de turisme de la Paeria de Balaguer, 'Els tresors perduts' i 'Ens fem una selfie?',

Balaguer ofereix dues propostes per al turisme familiar d’allò més interessants perquè els més petits puguin descobrir el patrimoni i el passat de Balaguer sota la marca “Balaguer en Família”. És tracta de dues rutesgammificades:  “Els tresors perduts” i “Ens fem una selfie?”, amb les que nenes i nens podran visitar la ciutat de la mà de l’Harpieta, un simpàtic personatge pèl-roig inspirat en les antigues guixeries andalusines del palau de la suda de Balaguer. 

Les dues propostes són recorreguts per la ciutat, els seus espais emblemàtics i els monuments a través de jocs que tenen un premi final. Aquests itineraris permeten descobrir d’una manera diferent i divertida espais tan característics com el jaciment arqueològic del Pla d’Almatà, l’església gòtica de Santa Maria o les muralles medievals .

Els fulletons per a realitzar les activitats es poden recollir a l’oficina municipal de turisme, situada al Museu de la Noguera. Alhora, aquest també és un bon punt per iniciar el recorregut i conèixer a través de l’exposició “Hisn Balagi-Balaguer: de la madina a la ciutat” com era i com s’hi vivia a la Balaguer medieval. A més, fins a finals d’agost el museu acull l’exposició “Ossos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física” que mostra amb l’ajuda d’esquelets i diferents objectes relacionats com era el dia a dia dels homes i dones de fa sis-cents anys.    


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt