Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

03-08-2020

La Paeria de Balaguer potenciarà els Espais verds i històrics de la ciutat. La zona del Barranc dels rucs, una de les més deteriorades de la ciutat pels abocaments descontrolats de residus, primera actuació de la campanya.

La Paeria de Balaguer ha iniciat aquesta setmana els treballs de neteja i arranjament als accessos dels espais verds i històrics de la ciutat en el marc d’una campanya per posar-los en valor i dignificar-los, segons ha explicat a Ràdio Balaguer el paer de Medi Ambient, Xavier Castellà. Segons Castellà, amb aquesta iniciativa, que fan de forma conjunta les àrees de Medi Ambient i Cultura, el consistori pretén donar a conèixer els múltiples espais naturals del municipi i animar la ciutadania a gaudir-ne respectant-los. 

La zona del Barranc dels Rucs i el portal del Torrent, una dels més deteriorades pels abocaments descontrolats de residus, és on es fa la primera actuació de la campanya. 

Els treballs de neteja ja han començat i es preveu que durant les properes setmanes s’instal•li la nova senyalització per posar en valor els espais, tant les zones verdes com els indrets històrics, segons assenyala el mateix paer de Medi Ambient. 

El punt escollit per iniciar la campanya no és fortuït, ja que a banda de la urgència en el sanejament de l’espai, aquest reuneix els dos principals punts d’interès d’aquesta, el natural i l’històric.  

Per altra banda, ahir van arribar a Balaguer els participants, una dotzena en total, del Camp de Treball Bultra'20 de Joventut de la Generalitat. En el marc d'aquest camp, i durant dos setmanes, es faran tasques per a l’eliminació de plantes al•lòctones (plantes invasores) al primer tram del camí de les Franqueses per habilitar-lo com a un espai de passeig i esport per a la ciutadania en general. 

Es tracta d'un dels 35 camps que coordina la Direcció General de Joventut i que ofereixen més de 600 places arreu del país per a joves de 14 a 29 anys. 

El camp de Balaguer es fa exclusivament en anglès i l'activitat també inclou entreteniment de tarda i vespre, amb Workshops, jocs d'orientació i experiències d'integració amb jovent de Balaguer. També s'inclouen visites turístiques per descobrir el patrimoni de la ciutat i dues visites, a Vilanova de la Sal i a Sant Llorenç de Montgai.  


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt