Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

03-08-2020

La Paeria de Balaguer ajorna una setmana més l'agenda d'activitats, després de conèixer les noves mesures del Govern, que prorroga 15 dies les mesures sanitàries per a les comarques de la Noguera i el Segrià.

La Paeria de Balaguer ha decidit ajornar una setmana més l'agenda d'activitats després de conèixer les noves mesures del Govern, que ha prorrogat 15 dies les mesures sanitàries per a les comarques de la Noguera i el Segrià.

Segons ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, a Ràdio Balaguer, tot i que tal i com s'havien organitzat no es posava en risc la salut de cap participant,  per responsabilitat col•lectiva i per solidaritat amb restauradors i comerciants han cregut oportú ajornem les activitats d'aquesta setmana al setembre esperant que la situació sigui més favorable.

Vidal ha agraït també la comprensió de la ciutadania davant decisions d'aquest tipus així com l'esforç del personal i els equips tècnics de la casa que aquests dies treballen amb la incertesa de si es podran dur a terme les activitats.

La Paeria de Balaguer manté, doncs, ajornades totes les activitats de l’agenda cultural dels propers dies com el cicle de concerts Música i Tapes, els Monòlegs , el zumba, i el cinema a la fresca.

Recordem que aquesta mesura ja es va dur a terme, com sentíem, des del dijous dia 16 de juliol, a iniciativa primer de la Paeria i després per la prohibició, publicada al DOGC el passat 18 de juliol i que ordenava la suspensió de totes les activitats culturals, els espectacles públics, les activitats recreatives, esportives i d’oci nocturn, als municipis de la comarca de la Noguera que depenen de l'Àrea Bàsica de Salut de Balaguer.

Pel que fa al Mercat de les Rebaixes, previst per aquest divendres, la Paeria ha de mantenir avui converses amb els comerciants per decidir si s'acaba fent o no.


El jutjat de guàrdia de Lleida va ratoficar el passat divendres íntegrament la modificació i pròrroga de les mesures sanitàries per a 19 municipis de la comarca de la Noguera i 26 de la comarca del Segrià per un període de 15 dies.


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt